Myspys

Har passat min lillebror i helgen vilket har varit upp och ner :) Supermysigt, utmattande, kul och jobbigt! Fredagen var underbar, vi grillade på gården, lille plutten lekte på gårds lekplatsen och hittade sig en liten kompis att springa runt o leka med ( jag roade mig med att fota ), efter att vi ätit gick vi upp och tittade på film, läste saga och nattade lillplutten. Trodde jag skulle smälta när jag äntligen hörde små sov ljud från honom :) Såååå sött.

Mitt i natten börjar det jobbiga, han vaknar vid halv 2 och är rädd jag lägger mig i soffan med honom och han somnar tillslut.
Halv SJU vaknar han och är VAKEN! Jag höll på att dö! Verkligen inte sovit mina lördags morgon timmar. Till en början gick det bra, vi kollade lite film, åt frukost gjorde oss i ordning och gick ut på lekplatsen. Lillplutten var ju antingen kissig, det ena eller det andra så det blev ett jäkla springande i trapporna här (bra motion). Sedan var det lunchdax (har nog aldrig ätit så ordentigt och punktligt) en lördag tidigare. Min trötthet började hina ikapp mig och Sambon hjälpte till att roa lillplutten med tv-spel. Han lekte lite med lego sedan var det tråkigt, ritade lite, tittade lite tv och så vidare.... *PUST* Mättad på barn nu :)
Men det har varit mycket skoj, bus och mys! Tur att man kan låna honom :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0