Museéumrunda


Igår släpade jag med min syster på museérunda, det var massa år sedan jag var på  museéum sisst. Så det var en trevlig tur.


Saker jag planerar att hinna Scrappa inom det närmaste:

* en LO till skissutmaning som Fialia gjort till Scraputmaningen.
* en LO teamet utmanar varanndra på Scraputmaningen.
* en LO till Linda´s Tävling.Experiment

Det är roligt att testa lite nytt ibland, här har jag några LO´s som jag experimentera med:

image63
(på mc utflyckt med min sambo, körde vi förbi falsterbo strand, passade på att lite fina strand bilder.)

Har sett många som använt denna "metod" på sina alster, lite galet och med många olika höjder. Kul!
image67
(min lilla sis som hjälper mormor och morfar i stugan att klippa gräs, de har en hel del och blir glada över lite hjälp med detta då och då. O varför inte det är ju ingen pinna vid 16års ålder att få köra något, vad det än är)


Denna Lo:n var tänkt att vara bidrag till Scarputmaningens Utmaning, men hade tyvärr ingen bling att tillföra på den. Naturligtvis tog jag tillfället i akt och beställde lite nya grejor och lite bling till nästa gång ;)

image68
(Hos svärföräldrarna, när de skulle kasta boll med hunden råkade de kasta lite väl långt så den hamnade i ån, det blev ett galet projekt att rädda den från vatten draget som ändå slutade med ett misslyckande!)

3 VECKOR + 1

Har snart haft 3 underbara veckors semester med bara slapp.
Har en vecka kvar som jag ska försöka göra något med...

...Min Sambo vill gärna att jag ska måla om våra köksluckor, som jag målade Oranga för ett år sedan. Själv är jag väldigt fäst vid mina färgglada luckor som passar utmärkt till våra gröna väggar, blir alltid så glad när jag går in i köket. Men man får ju kompromissa. Tror det blir bra med gräddvita luckor med :)


Avklarade utmaningar

Ibland kommer man ned och ibland inte... Här är alster som tyvärr inte klarade hela vägen. Tur jag har bloggen så de visas ändå ;)

Till Scraputmaningens utmaning:

image61

sedan har vi Swe scrapbook´s veckoutmaning:

image62

det är bara att scrappa vidare...

Samtal med datorn

Har suttit o talat med datorn idag, Niklas har något pogram där man kan ge daorn komandon. Satt o spelade Solitaire med detta... Roligt, anorlunda om inte annat. Ibland förstod den ju inte riktigt rätt så man övade tålamodet.
Niklas var ju lite bättre på att få den o göra som han ville, han kunde ju fler komandon.
I alla fall, efter att jag sagt "Enter" och "Move Right/Left" ett antal gånger för mycket tyckte Niklas inte det var lika roligt att jag satt o testade länge, får prova mer nästa gång han är på Motorcykel runda ;)


Lo till Scraputmanigens utmaning:

image58

sedan en freestylad LO :)

image59

Ett kort också, tanken var att detta skulle vara det jag blev tillfrågad att göra men igår var det kris med tiden och Morfar fyllde år så han fick det i stället. Ingen ont med det fick veta idag att hon ville ha myvket rosa på kortet så... Tänkte köra något i denna stilen men mer rosa!
image60

Underbar dag

Så jäkla skönt att ha semester. Att gå upp när man känner för det ställa sig vid scrapping bordet pilla lite där, gå o äta frukost, tillbaka till scrapping bordet lite sedan hitta på något kul ute om vädret till låter.
Har gjort lite fler kort, f(ick faktiskt en förfrågan om jag kunde göra ett kort till någon som snart fyllde år.. Wiiie klart!)

Såg ett kort Fia gjort där hon hade skrynklat papper så som jag gjort här nedan, tyckte hennes kort var så fint att jag var tvungen att testa metoden...


Tittade just in på Scraputmaningen, såg att två av mina alster kom med o visades :)

Bokomslags inspererat

en rolig utmaning på scraputmaningen där man skulle  inspereras av ett bokomslag, så här blev mitt försök..
image53


Dagens LO ;)

image52

Älskar detta papret!

Hihihi ett experiment...

Satt med en LO i timtal idag, tyckte inte det blev bra... men till slut knäcktes nöten :D

Det blev en mycket fyndig LO till sist:
image50

image51

föruton att den sista bilden är lite darrigare tagen, om ni inte ser det fyndiga jag gjort med denna LO:n är ni inte länge välkomna till min blogg sida !! SKOJA... shit vill inte bli av med de få tittarna jag har. Ledtråd: Följ hjärtat ;)

Ska även skicka denna som bidrag till forumets skissutmaning.

Shoppat...

Efter jobb var jag på Stämpelgården o handlade inför sommaren ;) det kan ju hända att det regnar någon dag på semestern och jag måste sitta inne, o scrappa :)

Har gjort två kort, till Stämpelgårdens tävling (lite längre ner på sidan).
Det första jag gjorde tog jag fel på stämplen så den kunde jag inte bidra med:

image48

så jag köpte mig en stämpel som jag kunde använda ;):

image49

Snart Semester

Sista dagen imorgon! Troligen inte ens hela dagen, håller tummarna! Är trött på att jobba nu, vill verkligen ha semester! Vill kunna sova till i alla fall kl. 9. Kan ju inte sova bort hela dagarna.
Efter imorgon är det fyra härliga veckor, nästan, 3 ½!

Scrappat ganska mycket på sistonne;

Min favorit utmaning Twist:

image47

den här (använda färgerna: lime, turkos o gul) utmaningens LO:

image45

LO till den här utmaningen;

image44

Scrap hörnan

Har en liten hörna i vårt sovrum där jag sitter och skapar. Tack vare våra generösa fönster karmar kunde jag få plats med lita material, mitt bord var inte större än 100*50 cm. Varje gång jag skulle klippa, skära eller klistra var jag tvungen att flytta runt alla papperna fram och till baka! *PUST*

Jag fick nog!

Tog en bordsskiva från jobb som en kund lämnat kvar en gång, satte mina gammla ben på den och vipps mycker mer space!

Underbart!!

Så, så här ser min nya hörna ut:

image40

Kamera

Köpte en ny kamera (digital systemkamera) för ett tag sedan. Har testat på den lite nu och får säga att jag är mycket nöjd. Tyvärr har jag lagt över bilderna på min sambos dator så ni får vänta på dem ;)

Har legat lite på lat sidan ett bra tag nu! Måste skärpa mig!

Det var sååå länge sedan (känns så åtminstonne) som jag skapade, men lite igår och idag har jag kommit igång igen. Känns BRA!

image38

image39

detta är vad jag har fått fram :)

RSS 2.0