Lite nytt o lite äldre

Har lite o visa :D

Haft lite "down" period en tid nu har inte blivit så mycket skapat... men har en del äldre som jag inte visat här än och några nya som jag fått i hop trots bristen på inspiration...Först ut är mitt bidrag till Scraputmaningens tävling härom veckan, där man skulle "lifta" en annan.
image109

här är den jag liftade...
Sedan lite nytt:

image110

image111

ja, det var allt för denna gången :|

Cats

Hinner inte scrappa det jag upplever :P Jag var nu iväg igen... Igår var det för att se Cats publik rep.

En föreställning med mycket fart, sväng, musik, dans och katter :D.Fyller på mer sedan... :D Nu vill jag scrappa!

Pablo Francisco

I Tisdags var dagen D där, det var dags att ta sig till slagthuset för att se ståupp komikern "Pablo Francisco" och han precis som uppvärmarna infor hans show bjöd på mycket galna skratt och hysteriska fnitter! Showen började med "Loituma" från Finland. Om ni är riktiga youtubefreeks känner ni säkert redan till denna polka grupp, när de började sjunga vrålade publiken och det var en underbar start :)

Sedan var det två svenska ståuppare som körde, Först "Janne Westerlund" och sedan den säregna  "Henrik Elmér".

Men hela föreställningen drog igång på riktigt när nästa uppvärmare kom ut på scenen, Amerikanaren "Flip Schultz" som bjöd på i alla fall för mig många asgarv! När te.x en i publiken försöker dissa USAs kvinnor, kontrade han henne klockrent! Han var en glad överraskning för showen.Där efter var det en kvarts pause och sedan dax för kvällens huvudföreställning "PABLO".

Visst skrattade jag och visst var han rolig men det känndes som om mycket redan setts. Liknande ljud och röster. Han är klart en höjdare på det han gör men ...I´m done!... Klart kul att ha varit och sett honom , men kvällens höjdare för mig var nog Flip.

"Pretty Subfrau"

Var på teater med Niklas igår =)
Lockade honom med att det blir restaurang före... det blev Köttfondue! Nästan ett helt år sedan vi åt det sist. Det var nämligen på min födelsedag förra året, som snart är här igen.. :D 1½ vecka kvar!!

Till baka till gårdagen: "Pretty Subfrau" En  föreställning på "teater terrier" i Malmö.
 image102

Med tre kvinnor (Svensk, Finsk, Norsk) i strålkastarljuset, en man som satt och spelade med till alla glada galna sånger/låtar de sjöng, några enstaka gånger gör han entré i själva teaterspelet med passande kommentarer m.m. Det bjöds på massor och åter massor av sex anspelningar, mycket skratt och galna påhitt, flera gånger spelar de med publiken och slänger kommentarer som "F*N va ni är sexiga, Jag älskar DIG, Wow låt mig få se på dig ´m.m" åt oss. Med den hoppande handlingen från ena piken till den andra, gav den efter sig olika spår i ens tanke. Flera gånger kände jag mig illa till mods även om jag skrattade hjärtligt, klart jag skrattade jag kände ju igen MIG och att se någon spela upp det var både pinsamt och lättande på samma gång "JAG ÄR INTE ENSAM om att ha varit kär och misslyckas totalt".

Mycket glad att jag såg artiklen om denna föreställning i tidningen i torsdags förra veckan och att jag inte bara bläddrade vidare, den var helt klart sevärd! Tyvärr för er andra som inte hann men skulle vilja var det sista föreställningen i Malmö igår, men den fortsätter i Danmark...

RSS 2.0