Dopkort...


Scrappträffen...

hos Fia i Torsdag, så himmla trevligt och givande! Lyckades få ihop tre LO och alla blev jag oerhört nöjd med!! Här är en av dem...


Utflykt

Vilken underbar dag, Vilket väder... gjort för utflykt! Nästan ingen vind i heller... perfekt att åka en tur med motorcykeln!!

Sambon och jag åke till Koppahatten i Söderåsens Nationalpark. Har inte varit där förut och Sambon bara en gång för massor av år sedan. Vilken fantastik utsikt, visste faktiskt inte att det fanns något liknande i vårt platta Skåne.


Veckans skiss

Denna veckan var det dax för min skiss på veckans skiss :)Min egen tolkning:


DATORER...

Ibland älskar man dem och ibland driver dem en till vansinne! Min vanligtvis underbara lilla laptopp har inte varit helt sammarbets villig på sistone! Efter många om och men gjorde jag en backup på mina 14000 bilder och installerade om. Nu återstår det bara att få in alla behövliga program som PS, OFFICE, PICASSA och vidare... Lite arbete med det framöver innan man kommit på allt man brukade ha.

Men snart är jag tillbaka ;)


Uppladdning!

Får väl erkänna att jag är något av en obotlig romantiker! Älskar romantiska komedi filmer eller rättare sagt det är i stort sätt det ända jag tittar på! Nu har jag snart malt igenom min 4:e eller 5:e roman sedan början an Juli... I alla fall kommer här en liten uppladdning med Lo´s utförda med inspiration från Silwerstars skisser... 


Dålig på att uppdatera

Har en del foton på Lo´s som är gjorda på kameran men har inte orkat fixat in dem i datorn. Har fastnat lite i en läsperiod nu :D Så istället för att tända datorn som jag brukar ligger jag och läser en stund! För hoppnings vis tar jag mig snart själv i kragen och visar mina senaste LO´s. Skisser är min största inspirations källa nu för tiden... Som ni kanske märkt :D Hittade till Silwerstars skissiga sida för några dagar sedan och har lyckats skapa lite efter några där. UNDERBARA SKISSER!

Nu måste jag läsa några kapitel innan det är läggdax!

Lite nytt

Som ni kanske märkt har jag funnit mycket inspiration från joggemias skisser de senaste dagarna har jag betat av tre till...Håller fortfarande tempot

Tro inte jag har dratt ner på tempot riktigt än jag har bara lånat ut min kamera till mor min. Lovar att lägga upp mina senaste skapelser så fort jag får tillbaka den :)


En äldre...

denna gjorde jag faktisk för någon vecka sedan men mycket mer än så blev det inte då...


Sedan har jag varit och tittat litte på Joggemias skisser igen! Denna gången fastnade jag för denna:

 
och Lo´n blev så här...


detaljbild:

Då var man igång på riktigt igen...

Man går åter igen upp tidigt på morgonen, cyklar sömndrucken till jobb och står där hela dagen. När väl kl. slår halv 4 springer man nästan upp för att byta om, tar glatt cykeln hem för att laga mat plocka undan lite, gnälla lite på sambon om strumperna och byxerna han bara sprungit av sig dagen innan när han skulle gå till sängs... Sedan till slut är där lite härlig scrapp tid!

Idag var en extra jobbig dag då jag vid 11 tiden började få känningar om en migrän som ville smyga sig på. Dess värre kunde jag inte gå från jobb utan fick gå runt resten av dagen med BANKANDE huvud och illamående!! När jag äntligen kom hem somnade jag bums på soffan. Sov där i 2 timmar, fick i mig lite underbar lax i ugn och ris! Mådde sedan betydligt bättre!

Igår fick jag ihop två Layouts som jag blev riktigt nöjd med:

ni kanske känner igen upplägget :D hihi det är gjorda efter Joggemias underbara Skisser:


 


fast jag har ju vänt och vridit på dem lite :D 

Gårdagens LO...


I går hände det....

Jag scrappade en LO! FANTASTISKT! Jag är tillbaka!


RSS 2.0