London

Wiiiiieeee, har bokat flygbiljetter till London i MAJ :D  Ska dit med syrran! Hade gärna velat åka dit men min sambo men han åker heldre någon annan stans, så då får jag ju dra med mig syrra! Längtar så :DSedan en LO om mitt alternativa färdmedel. Varannan vecka har jag bilen och varannan har sambon den så ibland får gamla bettan vikariera ;)
image264

Hearts....

När mamma o jag var i Gtb för någon helg sedan, hittade vi en liten affär fylld med prylar allt i form av hjärtan. Bl.a en gitarr :D Det var hur kul som helst och titta där inne...  Tog lite foton så att jag kunde scrappa om den sedan! NATURLIGTVIS ;D

image263
Mitt bidrag till Svenskscrabooking forumets utmaning "Hjärta"Vilken lugn och skön helg jag haft med mycket gos och kärlek :D
Tillbringade både fredag och lördag kväll framför tv.n med min kära och idag åkte vi ut till bokskogen för att promenera lite. Idag tog vi 7km. När vi kom hem gjorde vi en god kyckling sallad fast den slog inte Sambons lunch som han fixade igår: Kykling soppa med broccoli, så otroligt krämig och go!

Så denna helgen har det inte blivit mycket scrappande. Får se vad jag hinner med i veckan, redan rätt uppbokad! :|

Vilken underbar vinst!

Igår kunde jag glatt springa med till postdelen vid hemköp och hämta hem min paket. Ohhh det är alltid lika kul! Öppnade o fick se ett underbart vinst paket i riktigt kärleks tema :D Flera snygga papper, röda knappar, brads, filt i hjärtform, journaling bitar och rubons!

Tusen tack!!

Kärleks o skissutamaning...

Scraputmaningen bjöd på en kärleks utmaning/tävling för någon dag sedan och jag deltog givetvis. Det som var om möjligt ännu trevligare... var att jag VANN! :D:D

Är så glad!

Här är mitt bidrag...

image261

Sedan var det ju Fialias och gulligullans skissutmaning  där joggemia med sitt underbara bidrag vann. Grattis!! :D
Mitt bidrag till den såg ut så här...

image262


HAPPY VALENTINE`S DAY ALLESAMMANS!! <3

Kram

En till...

av "vet inte vad" :D Tyckte det var jätte kul att leka lite med foton som inte blivit något av, lite spillbitar och ojämna kanter :) Nu ska jag bara lyckas göra en liknande (i min tänkta altret trillogi) om syrran så blir det om mammas alla barn.. Kanske till och med skulle ge henne dem, sätta i hop dem på någon slags tavel duk eller liknande.

image260

Läste/Såg på Fialias blogg att hon fått sitt månads paket från Scrap-room! Det var sååå läckra grejor att jag inte kunde låta bli att klicka mig fram till deras beställnings sida och genast skriva upp mig :D Väntar nu med spänning!

Scrappat lite idag..

Lyckades göra en LO till Scraputmaningens kärlekstävling. Sedan medans jag tittade på tv scrappade jag ett "altret"? Vet inte om det räknas som det?? Men blev jätte nöjd med resultatet av vad det nu är ;) haha.

image257
(färgerna är mycket finare i verkligheten. Mycket starkare.)

Satte ett gem uppe vid och hängde den vid mitt scrappbord :D

Ny kärlek...

Tyvärr kan man ju inte alltid komma med... Tur nog har jag en egen blogg där jag kan visa vad jag gjort ;)

image256

Nöjd!

Scrappade lite igår kväll... En Lo till skissutmaningen på Swescrapbook. Blev väldigt nöjd :D Kan tyvärr inte visa den ännu men en liten "tesar" kan ni ju få ;)

image255

Det är ju vår....

Vaknade till solsken, kan en lördag börja bättre ?

Och vad kan vara skönare än en promenad i skogen en dag som denna ?
Crille o Emma, Niklas o jag + en liten vovve körde ut till Bokskogen.

Redo för skogspromenad, väntar på att bli upp hämtade...


Vi bestämde oss för att ta 10 km rundan....


Niklas var på g, låg en bra bit före hela varvet...


Naturligtvis blev det lite natur bilder också...

Lite som jag glömt visa...

Har en del Lo´s som jag inte haft tid att fixa till... Men igår kväll hade jag 5min över. Så här kommer tre LO´s som jag gjort för någon vecka sedan...


Lite uppdatering...

Var i Gtb i helgen :D Såg Footloose med min mor, hade hur trevligt som helst. Det var sista föreställningen där så de bjöd på lite extra sång efteråt :D Helt underbart!

Har gjort några få LO´s den sista tiden men inte blivit klar att få över dem på datorn. Men de kommer :D

En LO var med på Scrapinspirations sida härom dagen :D Om ni missade den där kan ni se den här nedan också :D

image242

utmaningen som jag hängde på, gick ut på att man skulle inspireras av denna annons...


RSS 2.0