Helgens Astrid Lindgren´s fest...


Footloose

Gjorde en Lo efter en av scrapaddicteds fredags skisser......Lite mer av: Vintage effectSedan försökte jag mig p ålite frames också...En hård vecka!

Helt slut efter en vecka fylld med extra jobb! Tur att det var fredag i dag så man får vila lite!Suttit och pillat lite i PS. När man tittat på andra bloggar ser man ofta underbara foton. Önskar jag också var sååå grym! I alla fall har jag lekt lite nu med "vintage effect", lite före och efter bilder? Här kommer några...Visst e det en underbar effekt!

Sommaren ska vara här...

Snart semestern också och flytten och solen igen hoppas jag!

:( Trista news!
Flytten blr framflyttad en vecka (betyder att jag måste leva med kartonger lite längre än planerat, JÄDRANS)!


På lördag ska jag på maskerad :D ASTRID LINDGREN tema! Hihi, ge mig nu en vild gissning: Vad ni tror jag ska vara!?!


Nu en SOMMAR Lo som jag gjort till Scraputmaningens Text utmaning: "Sommar för mig..."
Wiiie något nytt :D

Det händer inte mycket i den här scrapverkstaden för tillfället! Lite flytt kort och små pill möjligtvis men annars kan man tro att jag är på semester... Dock inte än :( Nä då vi har bara hela lägenheten i kartonger och lite annat smått "S**T" över allt (blir tokig) så jag har ingen vidare lust faktiskt... scrappingen för mig brukar vara avkoppling men just nu känner jag mig bara stressad vid min favorit plats!

Men idag kan jag i alla fall visa en LO sedan förra veckan som kom med på Swescrapbook´s sida idag.

Jag scrappade efter en jätte läcker skiss...


Flytt i full gång...

Flytt lådor över allt! Snart tid att packa alla scrapsaker... pust! Blir trött bara av tanken!

Kort ...

Ett litet kort till Vega för några veckor sedan...


Ibland får man visa uppskattning och skänka en tanke när tiden sprungit förbi och man inte hinner träffas på ett alldeles för långt tag...


Sedan har vi ett beställnings kort som mamma skulle ha med upp till gnällbältet :)


Nu ska jag sätta mig och försöka skappa lite LO´s!

Sinnes förvirring!

Förra veckan gjorde jag två Lo´s till två utmaningar, en på swescrapbook och en på scrapinspiration men glömde helt bort att skicka in dem!! Så jag får ta och visa dem här åtminstonne!

Här har vi scrapinspirations utmaning:


Min tolkning:


Skissen som Swescrapbook bjöd på:


Min tolkning:

Bookmarks

När det är lågt med inspiration brukar jag sitta och pilla med ett bokmärke i går blev det tre stycken, lite av en serie :DFör ett bra tag sedan bad min sambo mig göra ett bokmärke till honom. Jag kan tillägga att han gillar orange :DDet är en lagom storlek när fantasin är på annat håll!!

Scrappaket

Vilket dunder paket jag fick från Scrap-room igår. Tok älskade "alla fyra paketen". Dumma jag tänkte inte på att fota dem så fick låna en ful bild från deras sida... Titta och njut!Sedan hade jag ju gjort en för mig "större" beställning hos Jane, Scrapaddicted. Massor av nya underbara papper från Heidi Swapp två paket härliga thickers som jag bara inte kunde låta bli + lite annat smått och gått som jag inte kunde låta bli att lägga i korgen ;)

Så det var rena scrap- material festen för mig igår! 

Något uppigande, som verkligen behövdes nu när räntorna går upp och vi just köpt lgh! 
Men fin e den och jag lääängtar tills vi ska flytta in!

Liftat fialia

Idag på scraputmaningen skulle vi lifta Fialia´s jätte läckra LO:min tolkning blev så här:Något annat kul som hänt idag är att jag kom över en polaroid kamera :D Med två paket extra fotopapper! Hur kul som helst!

Underbara MARA

Tusen tack ScrapAddicted för den utsökta mara Du Jane och designteamet bjöd på! Trodde aldrig jag skulle hinna med hela SJU stycken men det gjorde jag faktiskt :D Det var så många fantastiska och inspirerande tävligar att när man väl börjat var det svårt att sluta!

Så idag tänkte jag visa allt fint jag lyckats få fram ;)...

Annas färgutmaning - fredag (scrappa ScrapAddicteds färger)


Scraplifta Fias LayOut


Scrappa monochromatiskt


Lindas LO-skiss


Janes Dubbel-LO skiss


Karins 7 gypsies tävling


Janes produkttävlingHelt otroligt men jag lyckades faktiskt göra annat än sitta klistrad vid scrapbordet :) Hade en underbar LÖRDAG hos Fia och hennes familj! Jag fick tagit årets första dopp i havet, myst i solen, legat på stranden, ätit gott, shoppat scrapmaterial, busat med deras underbara barn, Scrappat och mer där till! Super mysigt!

Student bilder

Igår var jag på Student och fotograferade, tänkte visa några ikkemännisko bilder..
Då jag jobbar hela dagarna har jag ännu inte hunnit fixatill dem något i PS men, men...


Naturligtvis hade jag gjort ett kort...Nu börjas det...

Nu kommer det ploppa upp lite London Layouter lite hipp som happ här :D Här kommer den första som är gjord efter en skiss som Scrapinspiration bjöd på i förra veckan...Min tolkning:Ikväll ska jag på Student! Inhyrd som Fotograf för kvällen, ska bli skit skoj! Mitt första fotograf uppdrag :P

Gott och blandat

Nu har jag varit frånvarande länge nog ;) Idag har jag två LO´s att visa upp, båda har varit med på scraputmaningen...

Denna var till när vi skulle använda någon slagt fil! Jag filade lite på kanterna av fotot!Sedan skulle vi använda cirklar, jätte kul utmaning :)


(visst ser den oranga cirkeln ut som en stor saftig apelsin)

När jag ändå är här inne och pillar kanske jag har lite kort jag gjort på sistonne också...

Såg här såg mammas morsdag kort ut...


Sedan har vi ett som är några veckor gammalt...Till sist men inte minst vill jag tack söta Gulligullan för en jätte trevlig Torsdags kväll! Hade underbart skoj!

RSS 2.0