Torsdag!

Jippie! Torsdag = Scrappmys hos Fia :)

Har börjat göra Julkort men kan inte visa dem än för då är det inte lönt att skicka ut dem ;) Kan säga en uppigande sak om dem i alla fall, att Sambon tyckte dem var fina :)

Gick min dagliga utmaningsrunda och såg att jag lyckats bli veckans val på Veckansskiss! :D Super kul!

Så här såg mitt bidrag ut:


Tavlan
Skapa på kurs

Silversmide idag!! Jag hoppas bli färdig med ringen jag hållt på att pilla med 5 ggr nu. Naturligtvis visar jag min skapelse när den är polerad och redo att sättas på fingret ;)

Har redan kommit på iden till mitt nästa projekt som jag gärna vill sätta igång med snarast!

Vardags mys!

Sitter nu i soffan och avnjuter ett glas rödvin med den lilla bärbara älsklingen i knät, tittar runt i lägenheten som precis tömts på "familj" middagsgäster. Här är undan plockat och undan diskat, dammsuget och fixat. På bordet där jag har slängt upp fötterna står två Gröna ljus och brinner, sprider en lätt doft av citrongräs.

Innan våra gäster kom idag fick jag även upp en av mina favorit tavlor som ståt lutad mot väggen i sovrummet sedan jag fick min briljanta ideé till den. När jag och Sambon var i Thailand för 2½ år sedan förälskade jag mig helt i de elefant träskulpturer de hade ÖVERALLT tillslut kunde jag inte stå imot utan köpte mig en =) I vår förra lgh hade vi honom till nyckel hållare, men tragiskt nog åkte han i golvet en dag när dörren slog igen med stor kraft. Snabblen åkte av och efter ett tag blev det av att vi limmade fast den igen med han åkte inte upp på dörren igen.
Nu i nya lgh:en ville jag ha honom mer som en utsmyckning utan funktion så jag köpte en maffig vit ram på IKEA klädde bakstycket med mina gamla beiga gardiner och spikade fast elefanhuvudet på bakstycket. I Love It! Blir på så glatt humör när jag ser den uppe nu. Ska fota honom när det är lite bättre ljus ;)

Lite sugen på att scrappa nu faktiskt! Och med tanke på det är här två gjorda hos Fia sist vi var där och hade mysigt.


Jag har ju hittat in till Mirabyll, vilket jag är otroligt glad över, då hon gör fantastiska grejor. Som t.ex. har jag hämtat hem biljetten jag har med på denna Lo´n från henne! Thanks!!


Har med en Mirabyll journaling här på denna också. Helt underbar!

Tid!

Dagarna springer iväg! Måste stanna upp och titta mig omkring men när jag stannar upp med cykeln påväg hem ser jag att det redan börjar skymma, Det är höst och kallt! Jag har redan börjat ha långkalsonger på mig på morgnarna på väg till jobb. Hinner bara se "solen" något sorts ljus ca en timme om dagen. Dystert!

Men idag ska jag bli pigg och glad för idag ska vi till Fia och Andy (För här ska det scrappas) tycker det är super mysigt att komma ut till deras underbara hus!

Här om dagen fick jag ett scrapp ryck och här är resultatet:Utmaningen som tillhör ;) finns på Scraputmaningen


Nöjd!

Det har inte blivit mycket scrappande på sistone men tack vare väldigt trevliga scrappkvällar lyckas jag ta mig i kragen och skapa NÅGOT i alla fall :D

Senast blev det en LO till Veckansskiss. Så här såg den ut....


Här är jag...

...och har Fyra nya kort att visa upp :D

 
Gudmors kort som jag gjorde för ca i månad sedan. När jag var hel tokig i BG- oranga bokstäver!!


Ett lycka till kort som var beställning från jobb.

 
Två enkla kort jag gjorde hemma hos söta Fia sist.

RSS 2.0