Lite fler mys bilder
Lite mysiga bilder...
Två sena...

*Pust* vad tiden SPRINGER iväg! Jag jobbar hela dagen, kommer hem slänger i mig lite mat och sedan slänger jag mig på cykel för att komma till någon av mina kurser. But I like it!

För någon vecka sedan fastnade jag helt för BG´s bokstäver och använde dem på så väl Lo´s som kort... Hmm på ett bookmärke kanske? Nej! Här kommer i alla fall två LO´s jag gjort....6- p

En beställning på 6 kort. 

Gott o blandat

Igår var snälla söta Fialia hos mig och scrappade hela kvällen lång, gulliga hon hade med sig en present (fyllde år i söndags) :D Tusen tack! Och tack för inspirationen fast att det bara blev två Lo´s för mig del!


Idag tänkte jag däremot visa vad jag skapade till veckans skiss förra veckan...

Detta är skissen jag blev mycket inspirerad av...
...Nu ses vi nog inte förrens på Måndag tidigast, BBB klyddar med vår lina och jag måste stå ut en hel helg utan INTERNET! Ahhhh.


Lite saker jag har...

Fem saker i frysen
Kycklingfiléer
Laxfiléer
Köttfärs
Fiskgratäng

Majskolvar

Fem saker i Byrå låda

Jeans!
T-shirts
Linnen
Klänningar
Varma tröjor

Fem saker i bilen
Penna (bra att ha)
Bensin kort (ännu bättre att ha)
Mynt (chans att slippa P-böter)
En kälke (haha, har inte hittat någon plats att ha den efter flytten)
Pappersrulle (ifall man spiller något eller ska kolla oljan)

Fem saker i handväskan
Mobil
Nycklar (i massor)

Korthållare
Kontanter (ovanligt men idag är där lite)
Nån typ lypsyl (grön burk från apoteket)


Brunkullan bidrag...

Hittade efter många om och men till Brunkullan dit alla andra redan hängde käns det som.

I alla fall hann jag dit i tid till Andra del tävlingen vilket var att inspireras av en skiss... Mitt Bidrag:


(mina kära morföräldrar ser så otroligt gulliga ut på dessa bilder)


Sedan var det en bonus utmaning där man skulle ta tre saker ur en lista som man skulle ha med på sin LO och sedan fylla på med tre nya...

Mina tre var:

* 3D kuddar
* 3 foton
* Chipboard


Min Cykel...

...har blivit stulen! Och när jag säger det till någon är första reaktionen...

- Hade du inte låst den?!

-Jo! Troligtvis! Är inte hundra men jag kan inte gå o kolla det!

Stulen är den i alla fall! Efter som jag cyklar varje dag fick jag skutta bort till Sportex efter Jobbet i Fredags och beställa en ny! Så snart är jag ute på vägen igen!Lite gladare nyheter:

-Idag är förövrigt min första dag som 22 åring! (Om man inte räknar igår då jag fyllde år)

-Idag ska jag även gå på KURS -Keramik, första lektionen :D

-Samt att jag ska på UNDERBAR fotvård idag :D:D

Helgens skapelser

Helt slut! Bara andra dagen på veckan och jag är helt tömd på krafter. Lyckades ta mig upp för alla trapporna innan jag slocknade i soffan.

Hann faktiskt fota helgens Lo´s innan också :)...

HELGEN

I Lördags var jag på min Första MARA, Jane på Scrapaddicted var arrangör.

Jag gick upp tidigt och åt en ordentlig frukost (inte likt mig) jag ville ju ha massor av krafter till Scrappingdagen. När jag skulle bege mig började bilen klydda! TYPISKT! Efter lite om och lite Man :) bar det iväg mot Löberöd--->

Trots allt bilklydd var jag bara en halv timme sen. Alla andra satt redan där i full gång sedan dagen innan. Jag själv var där endast 1 dag. Jag satte genast i gång att scrappa. Mellan scrappsen var det Lunch, fika, Middag, fika och snacks. Inte konstigt att magen ville snacka alvar med mig sedan!

Stämningen var på topp och det var otroligt inspirerande att man bara kunde gå in i rummet sidan om och "shop to you drop". Allt man kunde tänka sig behöva till sin Layout fanns inom räckhåll!! Lovely!

Tiden sprang i väg i galopp fart men jag hann ändå med 5 Lo´s varav 4 jag var nöjd med och 2 av dem super nöjd med! Ska lägga upp dem så snart jag hinner, hoppas jag får 5 min över denna veckan för nästa vecka är det KÖRT!

I alla fall blev kl. 22.30 och ögonen började kännas tunga och huvudet hängde inte längre riktigt med. Dax att åka hem med andra ord. Jag packade ihop och betalade den slutliga räkningen, vilken otroligt nog hamnade inom budgeten :D Kunde knappast sluta bättre!!

Jag är på väg hemåt med bilen när plötsligt oljelampan börjar blinka och det börjar tjuta ibilen, varvmätaren faller till nollan och farten sänks!! Ahhhhh jag har bara kommit halv vägs hem och klockan är nästan mitt i natten! Något av en panik börjar växa inom mig, jag kör in till sidan slår på varnings blinkersen och ringer min Sambo. Han lungnar ner mig och håller sig kvar i luren tills jag fått igång bilen och kommit betydligt närmare Malmö! *PUST* Jag kom hem!

Tack för en super Lördag alla ni som satt där med mig och Jane som fixade med allt! You rock!

SrapMARA i helgen!

Ser sååå fram emot att vakna på Lördag morgon med vetskapen att jag snart ska sitta tillsammans med andra Scrappare i Löberöd och scrappa för glatta livet!

KAN KNAPPT BÄRGA MIG :D


Ännu en...

Här är en till som jag gjorde sist jag var hemma hos Fia. En liftutmaning som Swescrakbook bjöd på i förra veckan. Det var Fnyz som gjort det snygga orginalet.

Här är min variant:


RSS 2.0