Skynda, skynda...

Va med du också och scrappa efter Jenny´s fina skiss! Det är dock sista dagen idag att skicka in så det gäller att lägga på ett kol :)

Här är den fina skissen....

och här är min LO gjord efter den...


Första

Fastnade för Swescrapbooks skiss förra veckan och var tvungen och göra en LO :)
Detta blev då den första 12*12 Lo´n jag gjorde detta året!


Glömt...

När jultiderna började komma i sjuhundranittio fart i oktober :) förra året, glömdes tre Lo´s bort och blev gömda under en hög med annat, men glad blev jag nu när jag äntligen började göra i ordning i arbetsrummet och finner de där... Så jag passade på att i helgen (när solen tittade fram) att fota dem och nu visa dem för er...

Tre Lo´s i min tradisonella enkla anda :)


The very best of 2008

Mitt projekt jag hållt på med typ hela Januari! Har dock en sista sida kvar att göra men min inspiration till den är helt borta. Förhoppningsvis kommer den snart :) Håll till godo med dessa 20 sidorna så länge!
Jag som Mangafigur....

Lite här och var har jag sett manga självpoträtt dyka upp och naturligtvis kunde jag inte låta bli att göra mig själv...


jag har dock inte lugg, men annars är frisyren rätt.


PUST!

Kamera huset var oskadat! Så nu återstår frågan vilket objektiv man ska köpa! För att inte olyckan ska kännas så mycket tänkte jag antagligen passa på att uppgradera, tyvärr är det en liten kloss som sätter hinder... MONEY! Som alltid :|

Det står mellan:

Nikon Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED VR
ca. 2 590:-


Sigma AF 18-200/3,5-6,3 DC OS HSM for Nikon/Fujifilm
ca. 3 280:-Är det någon som vet om Sigma objektivet har någon sorts VR "stabilisator"?
Är så pass skakig på handen att jag nog inte vågar köpa utan!

Upp & Ner

Rolig nyhet först: Ska till Barcelona i Maj :) Övertalade lätt Sambon att det var dax för en resa. Barcelona har länge varit ett resemål vi båda velat åka till och nu är det bara att vänta in våren, Maj och den 27:e ;)

Tråkig nyhet: Min kamera föll oturligt nog i golvet i går! Hoppas med hela mitt hjärta att inte huset är skadat. Objektivet är helt kass! Typiskt!

Förra året efter att jag beställt syrrans och min resa till London gick min förra kamera i sönder och jag tog beslutet att i med det införskaffa min älskade Nikon D60 som nu lagom till att denna resan blev beställd, faller i golvet.

Så det kommer dröja ännu längre nu innan jag kan visa upp mitt scrapprojekt här i bloggen :( Plus att jag inte kan fota!! Är så irriterad!!

Vad händer?

Nytt år, nya planer, nya möjligheter :)

Vi har ÄNTLIGEN börjat lägga energin på att göra i ordning arbetsrummt  "scraprummet". I helgen köpte vi ny arbetsyta ca. 3,4 m 80 cm djup bänkskiva som vi pimpade med sladdhållare och skruvade fast en kontaktlänga med 7 uttag (eller 8) de är iof. mest tänkta till Sambon då jag är så snäll och låter honom sitta vid 1,4 m av bordet :)

Sedan har vi satt upp en liten smalhylla och ett hängrör som jag redan har fyllt till max! Skulle gärna via hur det ser ut om inte jag fått för mig att pyssla så fort bordet kom på plats. Nu ser det ut som min vanliga katastrof fast snäppet värre.

Har i alla fall kommit igång att skapa detta året också :)

RSS 2.0