Gästdesignat hos Scrapduon

Tusen tack Cilla/Scrapduon för att jag fick Gästa, det var otroligt kul och givande! Nu är jag taggad att försöka hitta mig ett DT-uppdrag hos någon butik!

Det var ett läckert paket som väntade på mig när jag återvände från min semester på Gotland och väldigt passande :) Jag började direkt rota bland godsakerna! Tusen tack Cilla för förtroendet!

Först fick jag inspiration till att scrappa lite bilder sedan sambon och jag var och grillade för ett tag sedan, Färgerna på papperna var ju klockrena till mina skogiga bilder. Jag ville ha något som täckte fotot så jag började klippa ut delar av bladen. Sedan gjorde jag det lite enkelt för mig och tog med en "kant" när jag valde att fortsätta klippa ut i nederkanten. Uppe till rev jag då blommönstert inte var lika jämnt där. Satte en stor blomma för att piffa till. Använde de Sååååå Snygga Stickers bokstäverna som titel.

På denna Layouten har jag använt material som:
Hibiscus Great Escape, Sticker Cork Alpha Great Escape, Blossoms Great Escape, Kraft

Med en stor del inspiration väntade jag spänt på bilderna jag skyndat att framkalla för att få scrappa några av dem till dessa underbara papper. Jag tyckte det skulle vara kul att försöka ta till nytta orden på "Words"-pappert, så jag använde helt enkelt ett av dem som titel, samt att jag fick med order "fun" lite halvt. "Map" pappert tyckte jag passade till fotot och ville inte klippa i det, då det är så fint i sin helhet, det fick bli bakrund. Dekoratiner blev knappar som tog upp färgerna från papperna och den coola metaldekon!

På denna Layouten har jag använt material som:
Words Great Escape, DieCut Map Great Escape, Epoxy Clip Great Escape, Buttons, CS Parakeet, 3D-kuddar, snöre

På denna fransade och rev jag pappernas kanter, klippte ut en av kompassbilderna från "Compass Foil Great Escape" och klippte ut en blomma från "Flower Ledger Great Escape". Jag stansade ut bokstäver från den småmönstrade sidan av "Tile Pattern Great Escape" och glossade dem sedan för att de skulle poppa ut lite från fotot.
På denna Layouten har jag använt material som:
CS Parakeet & Vanilla, Compass Foil Great Escape, Tile Pattern Great Escape, Flower Ledger Great Escape, QK- Jacqueline, 3D-kuddar, crackle accents

Jag ville utnyttja linjerna på "Flower Ledger Great Escape" pappert, så jag valde att sätta fotot på blommiga sidan. För att inte dölja blommorna helt skar jag fotot lång-smalt, sedan skrev jag min journaling på lijerna. Som dekos använde jag de super söta pinsen med en liten flagga där det står ord som "adventure" och "explore", sedan fylde jag på med de härligt färgade pappers blommorna och lite matchande knappar är aldig fel! Som titel använde jag de störtsköna kork-stickersen.

På denna Layouten har jag använt material som:
CS Pinecone, Flower Ledger Great Escape, Sticker Cork Alpha Great Escape, Pins Great Escape, Blossoms and Buttons Great Escape,

Det fräcka die cut pappert "Quilt" skar jag av två av kanterna på, satte fast lite 3D-kuddar och satte dem överlappande. Jag föll riktigt för det här blommiga pappert så det fick vara med på denna Lo´n också :) Som titel har jag återigen använt kork-stickers samt att jag stansade i "Tile Pattern"-pappert.
På denna Layouten har jag använt material som:
CS vit, DieCut Quilt Great Escape, Sticker Cork Alpha Great Escape, Tile Pattern Great Escape, Hibiscus Great Escape

Jag har ju en "enkel" scrapstil och så blir mina kort också, på det mönstrade pappert filade jag på kanterna, använde en av de söta blommorna med ord på, en pin, blad i filt och lite knappar. Valde att skriva en hälsning som passar till papperna :)

På detta Kort har jag använt material som:
CS Parakeet, Tile Pattern Great Escape, Sticker Cork Alpha Great Escape, Pins Great Escape, Blossoms and Buttons Great Escape, Makingmemories tiny alphas

Åter igen Tack!

Tillbaka

En dag i glasriket, en vecka på Gotland, några härliga dagar i Höllviken och en händelsefull helg senare är jag nu hemma igen och redo att blogga, surfa och scrappa som aldrig förr ;) Men det har varit härligt att slippa vara slav under www i dryga två veckor!

Jag har MÄNGDER av foton som jag ska gå igenom och en hel drös som jag vill dela med mig av bla. från när vi blåste glas i Orrefors, det mysiga Hippie huset vi hyrde en lgh i, Raukar, grottor, växter, solnedgång och andra mysigheter från Gotland! Men då ska först de ca. 1000 bilderna tagna v. 29 sorteras och fixas med (det kan ta sin lilla tid innan orken infinner sig helt).

Idag har jag fortsatt med mitt lilla projekt här hemma... BALKONGEN, som i ett år (sedan vi flyttade in) stått tom och tråkig. Tyvärr har jag inga före bilder men det är bara att tänka sig att det är helt tumt.

Innan vi åkte iväg satte Sambon upp hållaren till hängkrukan, krukan fyllde jag med Margeriter och hängde upp. När vi kom hem i Fredags satte vi upp spaljen som jag haft nere på jobb (tidigare) och betsat, tyvärr hade jag köpt fel bets så det blev fel nyans, men eftersom det är tänkt att där ska växa upp Clematis, som vi var och köpte i Fredags, gör det inte så mycket. I lördags var jag och fixade frigolit som jag lade i botten på krukan för att de ska klara av kylan lite bättre, kommer antagligen få vippa in dem också om vintern blir för kall. Idag har jag varit och snickrat ihop en bänk som jag planerat att ha längst bort på balkongen. Morfar, jag och Sambon slog våra kloka huvuden ihop och det resulterade i en konon-söt bänk!! Är sååååå glad för den! Nu ska jag bara införskaffa rätt bets (som matchar bordet och stolarna vi fått av min mamma för någon månad sedan). Så här ser det ut just nu på balkongen...... vidare planerat är att införskaffa en tomatplanta till våren nästa år, ha lite kryddor att frossa bland. Funderar på att även snickra ihop ett "skydd" till bänken som ska sitta utåt och gömma min krukförvaring :) Ikea krukan till vänster ska vi göra oss av med, om det är någon sm behöver en stor kruka så hojta till så är det din (hämtas själv samt behövs rengöras lite)!

Det var allt för idag! KRAMAR

Imorgon bär det iväg!

Nu är förberedelserna klara och tidigt imorgon sätter vi oss ibilen påväg mot glasriket! Jag hoppas på en kanon vecka på Gotland med fint väder!

I veckan har jag lyckats få ihop några enstaka scrapps, till Scrapperiets del tävling 2...och till scrapduons sommar skisstävling...
Ha en underbar SOMMAR/SEMESTER!!

Lift v. 28

Då var det dax igen :) Denna veckan liftar vi DT- Annelie!


BöckerTack för hjälpen med val av böcker!!

Snart Semester

Näst sista veckan för VS innan semestern börjar :) Själv jobbar jag nu de sissta timmarna innan jag har 3 ½ veckas ledigt! HÄRLIGT! Desse tre dagar kvar av veckan ska jag försöka hinna med sådant man skjutit på om  och om igen! Sedan är det GOTLAND, GLASRIKET, SOL, BAD, GRILLAT, GLASS, DRINKAR, MYS, SAND och UTFLYKTER som gäller! Som jag har längtat!

Denna veckas tolkning av VeckansSkiss

 

UNDERBAR sommar önskar jag oss alla :D

Liftvarning!

Idag har vi lagt ut en ny lift! Denna veckan är det Dt-medlemen Lotta som blir liftad och hon har till och med plockat ihop ett litet vinstpacket! Så gå in på bloggen och lifta, skicka in ditt bidrag senast Tisdag nästa vecka!

Så här ser min lift ut denna veckan...


Skit gubbar!

Jag är bara helt slut och tom på skratt och glädje idag. Jag är såå trött på de gamla depprimerade snusk gubbarna som går runt på jobb och gör livet lite jobbigare för alla andra. Som insidenten igår: En av gubbstrutarna kommer förbi mitt arbetsbord med en kaka i handen. Han tappar en bit av kakan, men i stället för att ta upp den puttar han med foten biten "under" mitt bord!! Trött tittar jag efter honom lite lätt skakandes på huvudet, nä jag orkar inte tänkte jag. Istället tog jag upp och kastande hans spill! Idag är det mest klagomål, gnäll och allmänt skitsnack på dag ordningen för störarna. Jag försöker stänga öronen men ibland kommer det någon dum kommentar igenom filtret jag skapat med åren här!

Idag önskar jag extra mycket att det står INTAGEN på högskolebeskedet som snart kommer!!!


bild lånad från nätet

VS v. 27

Det ligger en ny skiss ute på Veckans Skiss!!

Min tolkning:


RSS 2.0