SCRAPPAT - 2010

2010 har varit ett mycket bra år jag har uppnått många personliga mål, utvecklats på många sätt och inom olika områden. Jag har skapat nya layouter, tagit mänga nya foton träffat underbara människor...

- Ett stort steg i mitt liv tog jag i våras när jag efter fem år satte mig "deltid" i skolan igen. Del 1 i min plan.
- En sten lyftes från mitt hjärta i sommras när jag fick ett brev hem och det stod att jag var antagen till Tandtekniker utbildningen på mah.
- Ett livsval gjordes när jag i slutet på sommaren satte mig i skolbänken på tandvårdshögskolan.

Nu är det bara till att kämpa på i 2 1/2 år till efter som det faktiskt redan har gått en termin. (Eller tentan är faktiskt om en vecka)

Dessvärre har min kära hobby blivit lite till sidosatt och mina kära scrapkollegor hinner jag inte träffa lika ofta :( Men så är ju livet, man kan inte vinna utan att vara beredd att offra något. Men det har ju blivit lite gjort ändå :D 97 st ligger (fotade) i min mapp på datorn. Då jag vet att några inte har blivit fotade och inlagda säger vi 100st ;)

Här är de jag gillar bäst och lite annan info...

Det som har varit typiskt dig detta året?
Jag startade året som en 3D-kudds freak och avslutade som en akryltok.Vad är fortfarande typiskt dig?
Enfärgad bas, helst kraft annars vit. Enkel design där man fotfarande ser mycket av basen. Använder väldigt sparsamt med mönstrat papper.Vad skulle du inte klara dig utan?
FOTON ;) Kraftpapper!Ditt favvo verktyg under året?
FJÄRILSSTANSARNågot du fått upp ögonen för?
Stämpla, man kan hitta på så mycket kul med dem! Använder oftast chalksen för att få lite färgnyanser i trycket.Favorit ämne att scrapa om?
Det har blivit mycket egoscrapp eller om mig o Älsklingen (Man tager vad man haver ;))Hur ser taktiken ut för nästa år?
Köpstopp (gäller inte kraftpapper ;)), skapa med allt som redan ligger här hemma (DET ÄR EN DEL :D)
Scrappalittle

Senaste veckorna har jag fått ihop tre LO´s...

En laddning med VS alster

v.50


v. 49


v.48


v.47 - Min skiss!
v.46

Förtrollande

Det glittrar till när jag går förbi och jag måste föreviga. Blir sååå full av glädje att se hur vacker världen kan bli på vintern. Om det är så här vintrarna kommer se ut framöver är detta min favorit årstid. Jag älskar att få klä på mig varmt med stora skor och jackor, tröjor i flera lager eller en härlig kofta, tjocka strumpor, halsduk, vantar och mössa. Att känna sig som en liten michelin gubbe när man är ute och tar sina försigtiga steg sör att inte ramla vid nästa gömda isplätt. Världen skimmrar runt om mig och jag kan inte låta bli att njuta av denna sagovärld som skapats!


Mössa o vantar

Fick investera i ett nytt set med vantar o mössa när vintern nu tog vid lite extra. Hittade detta söta set på H&M :) för en lagom slant. Vantarna i sig är väl inte så värst varma men där är gott om plats för ett par skinnisar i. Så nu slipper jag frysa om huvud och hand!


Fotografering med Kate ;)

Min snälla älskling köpte en fjärris till mig i våras och även om den inte går varm används den imellenåt. Nu när syrran är trött på att ställa upp och jag lite trött på att tjata ;) får jag helt enkelt mycket mer användning för den lilla maniken. Ett annat underbart hjälpmedel är stativet!! Även detta en gåva från min trolovade. PUSS på dig Honey!Vackra snöland...

Efter att ha tittat ut genom fönstret i förmiddags kunde jag inte motstå frestelsen att fixa till mig lite och bege mig ut i det vackert vita snölandskap som vi nu (för en gångs skull) verkar få njuta av över julen!! Trots trafikkaosen snön åstadkommer kan jag inte låta bli att le hjärtligt när jag går från och till bussen eller den halvtimmen extra man får spendera på buss hållplatsen, för jag kan inte komma ihåg senast jag fick uppleva en vinter som denna! Ett otroligt vackert vitt täcke som brer ut sig över hustaken, trädkronerna och de annars så fula bilarna i olika färger!Jag tog med mig stativet, kameraväskan och min fjärris och letade reda på en någorlunda ödes plats bland husen i mitt område. Sedan satte jag igång o plåta. Efter inte allt för lång tid började mina tår och fingrar sakta förfrysa så det blev en kort men intensiv Ego-photoshoot ;)

En liten tomtenisse på lab

I fredags hade jag tänkt att vi skulle ta ett juligt klassfoto så jag asade med mig kameran. Tyvärr ville inte klassen ställa upp så fotade Jessica tomtenisse när hon satt och jobbade på sin ring hon gjutit. Jag sprang också runt och spred glädje med luva på huvudet men det blev ingen vidare bild på mig. Även Line var lite julfin med glitter i håret :)


En hälsning

Imorgon är det städning uppe på lab hela eftermiddagen! Sedan tar jag julledigt två eller tre dagar innan tentapluggandet sätter igång på allvar!

Till er alla...

minst sagt lite julstämning här hemma nu tre dagar innan jul!


Vackert snöland!

Jag lever :) Idag sitter jag ock försöker förstå hur man ska läsa av ett tillståndsdiagram, det går si så där... Tur blir det seminarie som kan rätta till det lite om jag skulle förstå fel!

Igår däremot vågade jag mig ut i snölandskapet för att fota lite. Väldigt få timmar att fota på och lite ledig tid så det blir mer och mer sällan.
Kan dock inte riktigt förstå att det nu varit vitt på marken i över en vecka och det är bara början på december??!

RSS 2.0