Hjälmen

Nu vågar jag mig ut på vägarna igen!


Ahhhhhhh imorgon är det första examinationen :I

Speedway detaljer

Syrran håller ju på med den något livsfarliga sporten Speedway och de gånger jag vågar mig bort till motostadion där hon kör har jag såklart kameran med. Denna säsongen har hon även varit delaktig i ett danskt damlag! Världens första!


Färgglatt i köksfönstret

Lite prydnatskål för att piffa upp köksfönstret...

Spräckt ögonbryn

Tror jag ska lämna in mitt cykelkort för gott nu!! Eller så är det dax och skaffa den där hjälmen som kan rädda liv. Två gånger på väldigt kort tid har jag nu ramlat och skrapat upp lite armbågar och knän... Idag var det dax igen och denna gången blev det lite mer än bara skråmor!

Smått stressad över att ha kommit iväg lite sent imorse och med mobilen i handen för att skicka iväg ett mess, ligger jag snart på marken efter att ha cyklat RAKT IN i en stolpe!!! Chockad och om tummlad fammlar jag efter min mobil för att ringa Niklas. En del människor hade samlats runt mig och försökte hjälpa så gott de kunde. Det blödde rejält och rädd för blod som jag är fick jag nu även lite smått panik! Niklas blev säkert skräckslagen stackarn efter mitt försök till samtal mellan gråten. Han var snabbt på plats och kunde hjälpa mig hem. Mina byxer var fulla av blodstänk och ansiktet var alldeles rött av blod. Jag fick bytat om och tvättat av mig, åkte till vår vårdcentral och blev genast omhändertagen. Jag fich mitt livs första stygn och detta UTAN bedövning ;)

En timme sen, dök jag upp till basgruppsmötet! Jag fick inget skäll ;)

En jäkla huvudvärk har såklar hållt sig kvar under dagen, lite illa mående och trötthet. Idag somnar jag nog tidigt efter en lugn kväll hemma istället för "after kliniken som var inplanerad :(

Här ser ni min fina ihoplappning...

VS

Två veckors Veckans skiss alster!...

Förra veckan!


Denna veckan!


Det skapas inte allt för mycket här hemma men när jag väl kommer igång känns det som om jag gör det med en riklig portion av kärlek :) Jag arbetar lite snabbare och framförallt med säkrare steg. Jag vet oftast vart jag vill med layouten. Om det är min livsstils förändring, miljöombyte eller nya kontaktersom gör det vet jag inte men jag känner mig Lite mer tillfred med mig själv!! Vilket är härligt! Hoppas denna goda känsla håller i sig :D

Lab övning fort.

Lite foton från övningen... Mina gruppkollegor jobbar på för fullt medans jag fotar...

Vår modell samt modellen vi utgick från...

Då man kan vinna på sin tandrad och vi hade lite tid över gjorde vi lite figurer för att öka chansen att vinna...

Trollskelettet har jag gjort :) Dessa är väldigt små "in real life".

Lab övning II

Förra veckan hade vi första lab övningen och fick en större tand modell att efterlikna. Idag skulle vi fortsätta fixa med dessa och även få dem att passa ihop med de andra i gruppen (alla fick vars en "sorts" tand). Jag hade hand om Dens Caninus (även kalad hörntanden i folkmun ;D) Måste ju skryta lite med min nyfunna kunskap!



Jag hade "my sweetheart" med mig och tog lite bilder när vi arbetade och här fastnade jag på bild med min fina pyjamas som jag labbar i...


Foto: Emma O





Kalas

I förra vecka fyllde lilla jag år, i går hade jag ett litet kalas där det bjöds på hembakade kakor. Hela lördagen spenderade jag med köksförklädet på och kände mig som en riktigt duktig husmor :) Kanelbullar, Hallonmuffins, drömrulltårta och chokladbollar tillverkades omvartannat...

För första gången fick jag använda mitt fina trevåningsfat jag fick i julklapp av svärföräldrarna. Hur läckert som helst!!



Av mormor och morfar fick jag bl.a. en trisslott som jag vann på :) Har många gånger funderat på varför man aldrig skrapar fram den möjliga vinsten direkt på de tre första skrapen och denna gången blev det lustigt nog så :) Självklart tog jag bildbevis!!



Annars består livet förnärvarande av att ha näsan gömd i olika böcker, skumma igenom mängder av artiklar och försöka banka in latinska termer inom oral anatomi m.m :)

och just det... glömde ju säga hur sjukt liten min scrap var jag gjorde härom veckan ;)


Veckansskiss

Vecka 36


Vecka 35


Vecka 34


Vecka 33

Scrap i mini format

Nu när jag börjat plugga igen tänkte jag dra in på scrapmaterial ;) Här är min första mini-LO :D
Någon som kan gissa vilket mitt nya format är?!


Galen Ipod spelare :)

Sjukt stor och känns som något från waaaayback!

Nollninsteamet

Igår hade vi stadsvandring och fick massor av uppdrag.

RSS 2.0