I f**king did it!!

Några år nu har jag haft som ett mål i livet att springa tjejmilen och även om det inte var tjejmilen utan Blodomloppet var det fortfarande 10 km jag lyckades springa idag!! Jag är illamående men lycklig!!När jag tidigare idag snackade om loppet på jobb sa jag att jag trodde det skulle ta ca 1:20:00 att springa, till min glädje var jag 15min snabbare!!! Min tid blev 1:04:05

Kommer somna gott inom kort!

VS och Nk B uppdatering

Två veckor i rad nu! Hurra för mig!
Här kommer veckans skiss på VS made by Annika5064...


(jag har vridit den så ni ser vilket håll jag valt att tolka den ifrån :D)
Snart klar men Naturkunskap B kursen!!!
Prov idag, lab på tors. och grupp tenta på fredag sedan är det istor sätt bara Avslutning kvar på kursen som jag kämpat med hela våren!!! Ska nog komma på något bra sätt att fira detta på!... hihi... kanske vin och scrap i stora lass för alla mysiga glas och scrappkvällar jag har fått hoppa över för att plugga!

Ego mini album

Jag har arbetat med ett litet projekt den senaste månaden och för ca. en vecka sedan blev jag klar med ena halvan... 

Tanken är att det sedan ska komma att bli ett liknande mini album med min älskling....

Speedway

Syrran har riskerat livet på Speedwaybannan några år nu men har just gått upp till 500cc och är med i världens första Speedway damlag tillsammans med några Danska tjejer. Så det har varit ganska mycket stohej i tidningar och radio med syrran de gångna månaderna, vilket är super kul för henne. Nu håller de på att fixa upp en hemsida och jag var på hennes träning igår och fotade lite. Tyvärr blev det inte mycket bilder då motorcykeln krånglade...
KORT

I helgen var det inflyttningsfest hos en gammal vän och hennes kille. Jag gjorde såklart ett kort! Jag inspirerades av Linneas fina "lata dagar" lo som även ligger ute på Scrapspotlight!


Utflykt i solskenet

Vädret var verkligen toppen idag om man inte räknat med vindarna, men de har sin charm de med :) Så idag blev det att vi körde ut på en liten mini utflykt. Älsklingen körde ut oss till en skymundan plats vid havet. Riktigt mysigt ställe!
Vi lyxade till det med baguetter från Subway och testade Ramlösa smultron.
Jag sprang runt och fotade lite allt möjligt såklart!

Tur för mig har Älsklingen sin Iphone att leka med :)

Veckansskiss v. 20

Mooohaha! Förberett inlägg bara för att vara i tid :) Idag är det en ny fin skiss på Veckansskiss, skynda skynda och tolka :) Denna veckan är det en av Joggemias skisser vi ska inspireras av...Och här kommer min tolkning!
Gå gärna även in och läs om Maj´s II rampljus på Scrapspotligt!

Veckansskiss v. 19

Lika sent ute som vanligt :) Men än har ni någon timme kvar att skicka in er tolkning på Karin/kajsaloppan skiss...

Min tolkning blev följande...Och med de nya fina October Afternoon papperna som jag köpt hos Scrapduon.

Två fina vänner

På Valborg åkte kameran med som den ofta gör men för en gångs skull blev den också använd och där med basta! Tog slut på minneskortet och fick PANIK!! Nu jäklar ska jag investera i ett större! Det blev som sagt masssssor av foton och här är två... Det roliga med dessa foton är att jag tycker de utstrålar deras personlighet ganska väl :)


PS lek

När jag kommit hem och kollade igenom bilderna igår efter rullnigen såg jag att Honey fångat en härlig serie med bilder på mig som skulle kunna bli ett roligt PS projekt, så igår kväll satt jag och lekte lite...


Roller skating

Lite Söndags motion...
Det var några år sedan sist mina rullor såg dagsljus men idag åkte de ur garderoben och fick luftas lite :) Lite kallt ute men härligt att röra på sig lite och det var faktiskt riktigt roligt att åka rullor igen. Vi får väl se om de kommer på fötterna fler gånger i år!

Självklart tog jag med kameran och vi lyckades få ihop några bilder på varann...

InspirationsBOMB

Gick in på Designats blogg häromdagen och fick genast inspiration till följande LO...den är till Maj´s månadstävling där ett Juli Gäst- DT ligger på spel!!

Liftat!

Förra månaden var Carina rampljus II och jag har liftat en av hennes Layouter :)Jag bara TOK älskar dessa papperna från KaiserCrafts serie: Denvonshire Collection! JUM jum.

Här om dagen lades ett nytt rampljus till på Scrapspotlight

Life!

Ok är ni redo för en super duper uppladdning med VeckansSkiss alster?! För tydligen har jag kunnat missa att blogga några veckor i rad nu!

v. 15 var det en snygg skiss gjord av Marie/Sockergrynetv. 16 var det Lotta/LottaRos som pusslat ihop en läcker skiss till ossv. 17
var det Anna Björklund/AnnaB som ställde upp med en härligt inspirerande skissOch denna veckan (v. 18) är det söta
Myamia som gjort en dunder skiss för alla att tolka :)Det gick ju förvånansvärt smärtfritt att ladda upp :)

RSS 2.0