12:e Bloggutmaningen

och den sista jag hinner med. Det blev Emilies underbara utmaning där man skulle inspireras av hennes super läckra foton!! Man fick göra två birag och det hade jag gärna gjort då jag har en ide om hur jag skulle göra den andra. Men tyvärr är det knappert med tid och jag är i alla fall glad att jag hann få med en :) Får helt enkelt spara den andra till ett annat tillfälle...

Er stora uppgift kan ni få vara att gissa vilket foto jag hann inspireras av ;)....11:e Bloggutmaningen

Lilos Utmaning var att använda prins-essa krona.10:e Bloggutmaningen

Nu blir det några sista minuten uppläggningar :)

Cath´s utmaning var HJÄRTA (fri tolkning)
Jag valde att scrappa en mumig efterrätt, och ha hjärtan med på LO´n...9:e Bloggutmaningen

Mahlin78´s bloggutmaning var en skiss, men efter att försökt få in skissen här tio gånger utan att lyckats , skiter jag nu i det! Om ni vill se den får ni trycka på länken :)

Så här blev i alla fall min tolkning till skissen...

Blev väldans nöjd med resultatet! Har lite funderingar på att hitta en passande ram och ge den till Mormor och morfar (de på bilden) i bröllopspresent. Fast då ändra datumet (åt höger) till deras bröllopsdatum istället för när kortet togs.

Tiden går...

Trista tider och inte mycket att göra på jobbet. Man går runt och känner sig annings meningslös och uttråkad... På något sätt har det ändå redan lyckats bli Torsdag :) Är det bara jag eller går veckorna snabbt förbi?

Idag blev jag lite uppigad när jag såg att min Lo :) blivit utvald till Veckansskiss. Wiihoo!! Så här såg den ut...8:e Bloggutmaningen

Millans material utmaning...

- band med rosett
- brads
- knappar
- blommor
- minst 2 olika mönsterpapper
- något grönt


Paket till mig...

Gaaahaaa vad jag ÄLSKAR October Afternoon! Kunde inte låta bli att lägga en beställning i Fredags efter att ha kikat på Lindas papper under Torsdagens scrapträff... Och idag äntligen låg där en lapp och väntade på mig innan för dörren när jag kom hem!! När jag hämtat paketet hos vår otrevlige postombuds man och slitit upp det innan jag kommit innan för lgh.s dörren :), kunde inte sluta titta på de underbara papperna och de fantastiska journaling-lapparna...

Det värst är nu att OA idag visar upp sin nya kollektion! Kommer dö i väntan!

I alla fall fick jag en extra smäll av inspiration av mitt paket :)

Och jo jag må vara lite knäpp :D

7:e Bloggutmaningen

Det blev en skissutmaning till men denna gånden var det Annes...

En sido uppgift var att man var tvungen att ha minst två mönstrade och distressa, chalka och rulla så mycket du bara orkade eller ville :)


Jag använde nästan bara material från det senaste nookpaketet till denna LO. Älskade de paketet!!
CS och titeln är annat material

6:e Bloggutmaningen

Idag tänkte jag visa Lo´n jag gjort till Cattis skissutmaning...
jag valde att spegelvända men annars tycker jag att tolkningen talar rätt mycket för sig själv :)

Ett kort..

I bland är det tur man har lite kort på lager :) I Torsdags ber Mormor mig göra ett kort till Fredagen och tom på inspiration (när det handla om kort) tog jag ett kort jag gjorde för ett tag sedan. Jag hade naturligtvis inte fotat det tidigare så tog ett kort med mobilen när jag var på jobb... 


Ni har väl sett...

vilken tok nice utlottning Karin har just nu....

5:e Bloggutmaningen

MissMian´s utmaning var att inspirareras av videon eller låten LARS WINNERBÄCK - Elegi...

Gott gotti gott gott

:) Godis igen, kunde inte låta bli att tipsa om denna guda utlottningen!Det är "House of inspiration" som firar 20000 besökare!

4:e Bloggutmaningen

Hos Puman skulle man inspireras av en MELODIFESTIVAL logga som gick i lilla, då jag har väldigt svårt för att scrappa lilla (har inget lilla material bl.a) valde jag istället att inspireras av det förglada i loggan och av typsnittet på texten. Även upplägget valde jag från loggan. Där alla förgerna var i mitten.


Helgens skapelser

I helgen hade Myscrapbooknook "love"crop och jag hängde på några av utmaningarna...


1:a Utmaningen jag hängre på: Skapa en tag, använd ordet KÄRLEK på valfritt språk...


Jag gjorde en söt alla hjärtans dag tag :) Naturligtvis i formen av ett hjärta! När syrran var hos mig här om dagen tyckte hon det var så söt att hon stal det ;)

2:a Utmaningen: Gör en Lo där du har Titeln "together" och minst ett hjärta...


Jag har gått PINK denna helgen :) ovanligt för att vara jag! Bilden är tagen med en sunkig kamera förra sommaren och har legat länge i min fotohög där jag blädrat förbi den tusentals ggr. Äntligen fick den en mening :) Då det är sällsynt att jag och sambon är på samma kort och ännu mindre troligt är söta båda två :)

3:e utmaningen: En kortskiss utmaning, ett kort till din käraste...

  
Denna satt jag länge med! Kunde inte få rätt på valvet som jag egentligen ville ha med. Tillslut när tiden börja närma sig lägg dax valde jag att ha en cirkel i stället! Blev genast nöjd :)

4:e utmaningen: Home to you.Med lite måsten...

-the word HOME somewhere on the LO
-at least 4 sentences of journaling
-the color black


Först duttade jag akrylfärg på CS.en sedan gjorde jag en enkel uppläggning. Fotot som jag tidigare använt är utsikten från våran balkong.

5:e Utmaningen: Skapa ett minikort i anorlunda form (inte kvadratisk eller rektangulär)


Här kom min hjärtform igen :) Kortet blev kanske lite pråligt för att vara jag men tyckte det passa till alla hjärtansdag :)

6:e och sista Utmaningen jag hann med: Tänk hemlighet och gå "girly" rosa, rött, box eller...


Jag designade mig en liten vad jag tycker påminner om en kinabox :) Älskar formen! På min lilla lådas framsida står det: My secret box. På locket har jag satt en döskalle och texen: Keep out :) Tanken är att jag ska ha lite scrap godis i den som inte sambon ska få nalla ur ;)

Som ni säkert förstår har jag haft en fullspäckad helg :)

3:e Bloggutmaningen

Denna utmaningen var lite klurig men mycket rolig! Man skulle inspireras av en text ur...
ROMEO & JULIA.

Jag valde att gå.. Romantic och valde att ta till mig vissa "nyanser" Romeo nämner.

Det är Malwa som har denna utmaningen!

Scrapgodis

Visst ser det mumsigt ut :)Det är söta Camilla som har utlottning på sin blogg. Spring genast dit och ta en lott du med ;)

2:a Blogutmaningen

En färg utmaning just i min smak :) Man skulle använda BRUN, GRÖN & ORANGE typ min älsklingsfärger. I alla fall Brun o Grön. Eftersom Sambon älskar Orange har jag tagit som vana att oftast scrappa Lo´s med honom oranga därför blev denna om honom. Klyddig mening den :DDenna utmaning hittar du hos Mahlin!


1:a Blogutmaningen

En ROSA utmaning hos Eyovine...

Mesta dels skulle Lo´n vara ROSA! Man skulle ha två accentfärger, där valde jag Grön och Brun, Svart  och vit var inte godkänt.

2 Lo´s

När jag var hemma hos Fialia och scrappade för några veckor sedan blev det till tre LO´s :) En har jag redan visat, men här är de andra två...

 
som tur är för mig har Fia oftast massa verktyg som inte jag har. Naturligtvis passar jag på att anväda dem när jag är där :) På denna Lo:n över lånade jag hennes fjärils-stansar (som jag varit sugen på att köpa ett tag) lånade nog något QK- alfabet också men kommer inte ihåg vilket :|

Sedan har jag använt en journaligtag som duktiga Mirabyll har gjort! Love it.

På denna, helt eget material ;)

Skapat till London albumet


Hjärt-kort

Magdas har de denna månaden en kul utmaning att man ska göra ett kort (enkelt eller dubbelt) i hjärtform. I går när jag inte hade någon vidare inspiration till en Lo började jag pilla med detta istället :) Skojsigt! Jag valde att göra ett dubbelt. Har fixat till fotot lite nu. Tack o lov tittade solen fram så att jag kunde fota undan lite Lo´s :)

Ett kort...

Ett kort efter veckans kortskiss, en beställning från svärmor.Blev faktiskt väldigt nöjd :)

Swirls

Det var länge sedan jag använde mina swirls stämplar, så jag hoppade på utmaningen på Swescrapbook och så här blev resultatet...Det blev ännu en sida till mitt och syrrans London album :) Här om dagen kunde jag inte motstå frestelsen att altra själva Albumet... Visas så småning om :) 

Wow...

... inspirationen är på topp! Om ni inte redan har råkat ramla över de tokgrymma utmaningarna som scraptöserna på "allt om scrap" har i sina bloggar, är det dax att du tar dig en titt NU!

Alexandra-lindgren
Puman
Mahlin
Annika (annblo)
Lillblomman
Scrapjo
Malwa
MissMian
eyovine
bitte71
Cath.
DjSmurf
Carola
Mahlin78
Cattis
anneh
Millan
lilo
Alien Bling
Silwerstar

Något du absolut inte kan missa!

RSS 2.0