Taco loco

Förra veckan åkte vi ner till Andy och Fia. Niklas och jag tog årets första dopp i havet! Efter badandet blev det världens godaste tacos i härlig kvällssol.Senare hittade Fia och jag in till scrappbordet och två layouter blev gjorda i sann "Eight is Enough" anda. Nu ska jag bara ta foto på dem också ;)

Världens snabbaste allsång i Pildamsparken

LÄNK! om du blir nyfiken på vad det är för skojigheter jag nu varit på :)

Imorgon är det äntligen dax att dra till Parken i Köpenhamn med syrran för att höra P!NK
Kivik, Simrishamn och Brantevik

Igår blev det utflykt, vi startade med Kiviksmarknad.

Vi strosade runt bland marknadsprylar och njöt av värmen.

Bland allt krimskrams och marknadsprylar som aldrig verkar bytas ut, lyckades vi ändå hitta ett litet marknadsfynd.
En picknick korg som kommer bli användbar även när vi ska ner på gården o grilla. Mycket mysigare att ha sakerna i en fin korg än en påse :)

Efter att nästan gått vilse bland stånden begav vi oss mot Simrishamn för att äta något. Niklas hade för sig att han för något år sedan hade ätit på ett ställe vid stranden.

Dessvärre hittade vi inte ditt denna gång så en litet stopp på stranden för att skölja av marknadsdammet om fötterna fick bli allt.

Självklart tog jag chansen och sprang runt och fotade lite =)


Istället körde vi vidare till Brantevik, där vi hittade ett fik som såg trevligt ut.

Hungriga och trötta...

Efter att ha sprungit runder största delen av dagen var man rejält törstig. Inget denna lilla coca cola flaska kunde hjälpa till med! Men söt var den!

Niklas har påpekat min fotostil ett par gånger och jag har väl inte direkt fattat vad problemet är... Hihi... såg i efterhand att jag förevigat min ostbågeställning i NIklas solbrillor :)

En grymtgod briemacka och Niklas Brunchsmörgås.

Helt slut efter en dag på andra sidan Skåne, var vi på väg hem till Malmö. När vi körde förbi dessa hästarna bad jag Niklas stanna, de var så söta där de stod intill stakettet en vit och en svart!

Väl hemma var frågan om vi skulle däcka av utmattning eller göra det mesta av dagen. Självfallet valde vi det sistnämnda! Vi packade vår nya picknickkorg och begav oss ner till gården för att grilla lite kött och halloumi. JUM!!

Kvällen avslutades med Mojito tillsammans med några vänner ♥

ÅsaBlåklocka

Gårdagens utflykt gick till Söderåsens Nationalpark, där hade vi några mysiga timmar med härlig natur, trevligt sällskap, lite vin, öl och god mat. Självklart blev det lite bilder tagna också bland annat en serie med blåklockor i detta stuk...riktigt härlig tycker jag själv :)

SEMESTER!!

Igår hade jag min första semesterdag! Trots brist på just solstrålar var det en fantastiskt varm dag med full aktivitet :)...

Sov länge, Lunchade med Syrran (Sushi från bästa Malmö stället), en tur till IKEA, Lite fix hemma vid, Ner till Möllan för att fira antagning till skolan med ett gäng vänner...

Idag blir det en heldag  med syrran......som kommer avslutas med Twilight - Eclipse

M ♥ M


Fest fina

Innan bröllopet i Lördags gjorde jag mig iordning hos Åsa. Hon stod så länge och fixade med mitt hår att hon själv blev försummad :/ Och som tack för det vill inte mitt glatta hår enns hålla sig krylligt! Lite volym blev det åtminstonne klar och väldigt fin kände jag mig!

Här står vi och väntar på brudparet i Skabesjös slottsträdgård i stekande hetta...

Bild tagen av Crille!

Kissen MorrisBröllop M♥M


Sommar tävling

Ni har väl inte missat att VeckansSkiss har en sommartävling där det ligger DT-plats i potten!!

Här är skissen ni ska scrappa efter...och så här har jag tolkat den...RSS 2.0