Liftvarning

Nu är första liftutmaningen ute på bloggen :)

Så här såg mig tolkning ut...

VS

Veckans Skiss bjuder som vanligt på en skiss idag... Jag har tolkat den så här...


Snart...

är det dax för skojigheter här i min blogg! Glöm inte att titta in här på Fredag den 1 Maj!

Lo och påminnelse

Förra fredagens skiss var made by Linda, en läcke skiss jag inte kunde motstå :)
Nu är det inte mänga dagar kvar att söka som desiger på min nya utmaningsblogg LIFTVARNING, Söndag är sista dygnet att skicka in!!

Scrappakaljas tävling...

Som jag totalt missade poängen med! Jag såg ordet "Tävling" sedan såg jag en "skiss", vilket i mitt lilla huvud blev "Skisstävling"! Men ack så fel man kan ha. Där var ett TEMA också! Nu vill jag bara VARNA alla :) att inte missa att TEMAT är "Livets goda"!! Det är lång tid till deadline också så det var ju lungt i alla fall :) Ska nog hinna scrappa rätt innan den 31 Maj!

Här är min tolkning av bara skissen....


Vilken morgon...

När väckarklockan ringde hörde jag den som i min dröm, vaknade inte. När jag väl vaknade förstod jag inte alls var jag var eller vad jag gjorde där. Jag visste inte om det var Lördag morgon eller jag var tvungen att gå till jobb. Efter fem minuter av sinnesförvirring vaknade jag nog upp på riktigt, jag förstod att jag hade försovit mig och att jag var tvungen att ta mig till jobb. Jag gick upp och ringde, för att meddela att jag blir lite sen. Det går många signaler och tillslut svarar en kvinna som låter lite yr, jag tror att dt är min mamma (hon jobbar på samma jobb och svarar bl.a i telefonen) så jag frågar varför hon låter nyvaken och varför hon är där... bla bla jag går på rätt rejält innan kvinnan frågar om jag vet vem jag ringt till! Jag tittar på mobilen och inser att sista siffran i nummret är FEL! Jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag ringt så tidigt (kl. 7), typ undrat vad hon håller på med m.m. Tur för min skamsna själ sa hon att det inte var någon fara! När jag slår nummret till jobb tittar jag extra noga att jag fått med rätt siffror :)

Till minne av Chris

En fin människa, som jag tyvärr bara fick chansen att träffa några få gånger, har olyckligtvis nu gått vidare till en annan plats. Det lilla jag "kände" av Chris var en trevlig, omtänksam och rolig människa som gillade att pyssla, det är ju så många av oss känner eller vet vem hon är.

Millan på Stämpelgården är en som kom henne väldigt nära och ville hedra minnet av vår pysselvän med att stödja Cancerfonden,  sjukdomen Chris kämpade mot. Millan tog tag i saker och ting (läs mer här) som nu resulterar i 2 st fina stämplar som säljs (begränsad upplaga) hos Stämpelgården!


OMG!!

Look at this wonderful blogcandy!! Jag vill inte missa chansen att vinna i alla fall :)Det är Debbie som har denna underbara utlottningen!

Tisdag = Ny skiss på VS

Som alla andra Tisdagar är det ny skiss hos VeckansSkiss idag (tisdag). En av mina favvo skissritare (görare, makare, skapare eller vad ni nu tycker passar bäst) Joggemia är huvudet bakom dagens VS skiss :D Jag tolkade den så här...Vinterhalvåret är en ganska tråkig foto period och här märker man att mitt fotolager börjar sina. Att scrappa något som fäegpennor hör inte riktigt till vardagen i mitt hobbyrum! Tur är det nu betydliget ljusare, varmare och roligare att både både vara ute och fotografera!

Ha en skön dag i Solen!

En Lo

Här om dagen fick jag scrappat lite... och använt lite thickers :) det var på tiden!! Blev lite tokig i dem ett tag och har nu en hel del som bara ligger... Men så är det väl, periodare - that´s me!


härliga bilder på syrran när vi var hos mormor och morfar i stugan.

Crazy

Fia är ju lite tokig och här är bildbeviset :) Fotot är taget av Linda när vi var på Scrapaddicteds mara för några helger sedan! För mycket av det goda och man kan lätt bli lite galen :) Fia utmanade mig o Linda att scrappa detta fotot av henne, med nöje. När vi nyligen var på Gislövsträffen var det dags att utse vinnaren! Linda hade gjort en grym tolkning och testat mycket nytt hon blev den förtjänta vinnaren av ett Fia ihop plockat kit. MEN....jag var inte någon förlorare jag inte! Fick grymmmmmmmmmmmmmaste scallopstansen!!! SOM JAG ÄLSKAR!!

Så här såg mitt bidrag till vår lilla utmaning ut...

Myspys

Har passat min lillebror i helgen vilket har varit upp och ner :) Supermysigt, utmattande, kul och jobbigt! Fredagen var underbar, vi grillade på gården, lille plutten lekte på gårds lekplatsen och hittade sig en liten kompis att springa runt o leka med ( jag roade mig med att fota ), efter att vi ätit gick vi upp och tittade på film, läste saga och nattade lillplutten. Trodde jag skulle smälta när jag äntligen hörde små sov ljud från honom :) Såååå sött.

Mitt i natten börjar det jobbiga, han vaknar vid halv 2 och är rädd jag lägger mig i soffan med honom och han somnar tillslut.
Halv SJU vaknar han och är VAKEN! Jag höll på att dö! Verkligen inte sovit mina lördags morgon timmar. Till en början gick det bra, vi kollade lite film, åt frukost gjorde oss i ordning och gick ut på lekplatsen. Lillplutten var ju antingen kissig, det ena eller det andra så det blev ett jäkla springande i trapporna här (bra motion). Sedan var det lunchdax (har nog aldrig ätit så ordentigt och punktligt) en lördag tidigare. Min trötthet började hina ikapp mig och Sambon hjälpte till att roa lillplutten med tv-spel. Han lekte lite med lego sedan var det tråkigt, ritade lite, tittade lite tv och så vidare.... *PUST* Mättad på barn nu :)
Men det har varit mycket skoj, bus och mys! Tur att man kan låna honom :)
Gislövs alster

I Måndags var det gislövsträffen och jag fick ju lite gjort :) 1 kort som jag gjorde med material som låg på plats när vi kom (utmaningen var att göra ett kort med detta). Tyvärr skadades kortet lite på hemvägen (hälsningen är nu mera "rattis") så fort jag hittat "g:et" kommer det en bild :) Sedan fortsatte jag med de andra trevliga utmaningarna så som färgutmaningen: rött, grönt och vitt... Tycker jag lyckades hålla mig bra inom gränsen :)


(glömde nästan att blurra önskad babys anskite, inte så avanserade pogram på jobbdatorn så paint spayflaska fick duga :)

En annan utmaning var den klassiska! En skiss :) Som jag tolkade väldigt fritt!! Kändes lite som om jag inspirerats av Lindas härliga stil på denna...

 

Påsk kort

I helgen var det ju påsk och det vore väl knasigt om jag inte lyckades göra ett ända kort :) Vi var på Söndagen hos mina svärföräldrar på tokig middag med alla barn, barnbarn svärdöttrar och deras familjer eller åtminstonne typ (mamma o pappa) mina morföräldrar fick vara mina att ta med. Till värdparet hade jag i alla fall med mig detta kort och ett påskägg med vars en av deras favorit godis!


GLÖM INTE!!

Att jag har startat en ny inspirations blogg, där jag just nu söker Inspiratörer samt Lo´s att lifta! LIFTVARNING ta er en titt!

Onsdag?

Jag missade helt Tisdagen! Hade full rulle och han inte uppfatta att det faktiskt var Tisdag och dax för veckansskiss :) tur är det inte jag som bloggar för dem! Så jag får helt enkelt visa min tolkning idag! Det var min tur att inspirera med min skiss, som såg ut så här...


...


OA kort

October afternoon (my favorite) har en kort tävling denna veckan...Erkänner att jag har en liten dröm om att få komma med i deras DT en vacker dag :)

Lite inspiration?

En skiss till er alla men lite extra till CamillaE =) hoppas den ska kunna inspirera er lite exra nu till PÅSK! Och en glad sådan önskar jag!


Mojo?

Förra Torsdagen när det var scrapp i väldigt små lass (för mig) hemma hos Fia hade min mojo tagit semester.
Jag satt bara och fjattade med olkia papper (som jag dessvärre massakerade i tron att det skulle bli en LO) tillslut, en halv timme innan det var dax att köra hem fick jag äntligen fastlimmat lite papper. Det resulterades i den här enkla Layout...


Helgens scrapp...

I Lördags var jag hos Fia och hade en mysig eftermiddag och kväll, efter att barnen lagt sig satte vi oss och scrappa. Lika skoj som alltid men det är lite extra skoj en kväll som denna när man får något gjort också :)


en bild på min kära vän från en härlig promenad förra våren.


VS!

Cillacilla har gjort veckans skiss på Veckans Skiss.. ni måste ta er en titt! Så här har jag tolkat den...


Fotosafari

I Lördags fick jag upp en timme efter tuppen för vi skulle iväg på fotosafari i Lund. Det var superkul och tror jag nog kan ha lärt mig något även om Proffsfotografen undrade va tusan jag gjort med min kamera efteråt :| Oppps!!

Tänkte dela med mig av lite bilder...


Efter safarin åkte jag hem, hann vila 20 min innan Sambon och jag begav oss iväg på nya äventyr!

*Det blev mysig fika på stranden...* Årets första grillning (MUMS fillibabba)
och så klart när man besöker en annan scrappare...
* Scrapping till vi höll på att storkna :D

Tack alla för en underbar LÖRDAG!!

Vårtecken!

Idag var det absolut vår-känslor! Underbart!


  • Körde bilen med ner rullat fönster, lite högre musik än nödvändigt och solbrillor!
  • Rabatten sidan om våran trappuppgång är full av färg glada vår blommor!
  • Åkte med Niklas på motorcykeln (första gången för mig detta året)
  • Pigg och glad när jag slutade jobba!
  • Satt på balkongen och drack min latte.
  • Fågelkvitter
  • Folk som tagit över varje trappsteg (sittplats) vid kanalen
  • Glassreklam i tidningen
  • Suget efter grillatLo från Maran

Det blev en liten eftersläntare....


denna var riktigt rolig att göra för började i sista minuten innan deadline, som tur var hade jag snälla bordskamrater som erbjöd sig att fixa knapp med snöre m.m :)

Kort om kort....

Förra veckan ville lillsyrran ha gjort ett kort, så jag snodde ihop ett...


Sen har ju kortskissen tävling nu, har gjort ett kort till den så klart...Kolla in ----------> Liftvarning!

Mer inspiration!

Nu är jag igång igen med planer om att inspirera :) Men dock kör jag igång på lite mer allvar denna gången!!

Titta in här! <-------------------Klick!!

Namnskylt

Startade helgens MARA med att scrappa min namnskylt fick inspiration från Linda som satt sidan om mig.
Lånade Fias QK- Supermarket alfabet som jag är kär i numera och antagligen måste investerai :)

Man är ju lite scrapptokig och det lider saker i ens närhet av :D

Påsken kom tidigt till oss i år!


Påskharen måste ha hoppat fel för han var nere hos oss idag?!


Jag passade på att ge honom en puss på kinden och hoppas det ger mig ett extra stort påsk ägg nästa helg :)

Det kommer mera...

Tre Layouter från Helgens Mara...
Jag tror jag har blivit kraft skadad!!


Vill vinna!!

Sötaste teasilen EVER!!Så såklart är jag med i utlottningen!!

RSS 2.0