Ingen LO, men en skiss


Vad är höst utan host?

Här händer inte mycket för tillfället, hostar sönder mina lungor och snyter näsan sårig. Allt roligt som varit planerat för veckan har fått ställas in och istället har jag bara sovit och halsat hostmedesin, druckit mängder med honugns tea och köpt slut på handlarens lager med halstabletter. Hoppas jag slipper denna huvudvärks framkallande retsamma hosta SNART!

En liten skiss


En skiss jag ritade igår... Har inte själv scrappat efter den än men kanske hinner göra det ikväll (har ju ingen dator som jag kommer fastna vid)! Hoppas ni gillar den!


Vecka 44

Min kära LG laptop har tagit sitt sista andetag, igår hade han inte ork nog att starta upp utan låg bara där o blinkade att den laddades. I någon månads tid har han haft det kämpigt och jag har fått använda min fantasi för att få honom att orka någon dag till. Länge har han inte orkat gå själv utan måste hela tiden vara kopplad till eluttaget, den senaste tiden har han legat lutad mot en trådrulle i framkanten för att inte bli överhettad. Förra veckan eller så försökte vi ge nytt liv till honom med en ominstallering, men det var droppen när han nu i helgen fick genomgå en hastig operation, något måste ha gått fel och tagit den lilla livsgnista han hade kvar :( *snyft* 

Jag är nu datorlös i ca. 1 vecka (vilket känns som en evighet) sedan kommer min ögonsköna stationära ersättare.

VS idag är det Tessalonika som ritat den kreativa skissen, jag tolkade för en gångsskull ganska likt också :)...
Inspiration från lite varstans

Tolkning på skissen i förra inlägget, samt inspiration från Fia (dekon, som jag bara tycker är såååå cool, här och här kan du se hur hon använt den) och från Myamia (som gör de läckraste layouter och ofta dessa med akryl på, som te.x här och här)...Stort tack för all inspiration ni tokiga scrappare ger mig :D

Skiss?!

Igår satt jag hemma hos min kära svägerska Fia tillsammans med Lotta och Linda och scrappade. I love it! Mys på hög nivå! igår gjorde jag en Layout :) som jag iof. blev jätte nöjd med, efter en skiss jag ritat härom dagen. Jag tänkte dela med mig av denna skiss och hoppas ni skapar efter den :D...Lägger till min tolkning senare idag om vädert vänder och blir fotovänligt :)


Lappburks layouter

För någon vecka sedan hade jag, Fia och Linda träff hemma hos mig. När inspirationen tog slut bestämde vi oss för att anta en liten utmaning.Inspirationsburken plockades fram ur sin dammiga hörna, alla tre plockade fyra lappar, sedan satte vi timern på 60 min.

Mina lappar löd; stygn, floss, scalloped, randigt... denna blev till...Klockan tickade iväg men vi ville hinna med en omgång till innan det var dax att skiljas åt för denna gången, vi satte ner tiden till 45 min (hade blivit ännu kortare om inte långsamma jag varit med i leken!)

Mina lappar rond 2 löd; dold journaling, häftklammrar, fotohörn, akryl...Kul som tusan, ska dock ta och uppdatera burkens innehåll lite :)

VS v. 43

Hösten är i full gång och det märks tydligt på morgnarna... numera vaknar jag i sista sekund innan jag måste sätta mig på cykeln, jag är bortskämd med att vakna till solens strålar som numera kommer upp betydligt för sent! Det är kallt och ruggit när man cyklar i mörkret till jobb, när man kommer hem börjar redan solen förbereda sig för nedgång. Jag får glädja mig åt att jag ändå slutar så pass tidigt att jag hinner se en stråle eller två innan solen säger godnatt.

Denna veckan är det Reija som har ritat skissen på VS, min något fria tolkning ser ni här...


För att det är så skoj....

Det är ju inte alltid man scrappar till något särskillt även om det blir en hel del Lo´s efter utmaningar man hittar lite var stans.

Här är två Lo´s jag bara gjort för att det är så j***a kul ;D

Underbara hobby!!

Gislövsträffen...

Igår åkte med sötaste Linda till Gislöv på Cilla och Jennies ordnade träff. Linda lyckades ta en hel del fina foton också! Jag fick gjort tre layouter varav två jag tänkte visa nu :) samt hann jag börja med det kort, vi får väl se vad det blir av det...

Denna layouten gjorde jag till lifta Cilla utmaningen...


Och denna till färg utmaningen... Limegrön, turkos och brun


Sedan hade jag minsann turen att vinna ett paket med tjusiga bokstäver i lottningen :)

Tack för en super trevlig dag!!

Förra årets julkort

Inga vidare bilder tyvärr, men här är i alla fall två av förra årets modeller...

Datortrubbel

Inget nytt här inte förrutom att min dator KLYDDAR (i o f inte nytt men dock så irriterande)!! Den lille jäkeln blir överhettad med jämna mellanrum och stänger ner sig!! Trodde en ominstallering skulle hjälpa den arma stackaren att åter se livets ljus men NEJ! Nu är det ännu värre... Hoppas vinna på lotto så jag kan köpa mig en ny, denna gång en stationär, sååå trött på bärbar som ändå inte kan vara utan sladd!!

Har även bytat upp mig till PS4 som jag inte är riktigt vän med än. Tycker de ändrat lite på mina vardagligt användbara verktyg! Kan inte påstå att jag är glad över detta än! Får väl sätta mig o pilla med det en kväll, om bara inte datorn lagt av hela tiden!

Vinterskor är ett annat problem, har inga och behöver ett par! FRYSER om fötterna när jag cyklar till o från jobb!!! Har heller ingen anning om vad jag ska ta mig för att köpa, ingen vintersko fantast!

Något skoj att avrunda med nu då :) Igår gjorde jag årets första julkort!! Me like, eftersom jag har ett 20 tal att göra för personligt utskick sedan har vi ju mormor o mamma som snällt brukar köpa ett gäng för att stödja min hobby kassa :) Ska se om jag kan hitta någon bild på förra årets julkort tror nämligen inte jag visat dem... Kommer nog inte vara lika nöjd med deras design som jag var då...

VS v. 41

Igår tog jag o min kära sambo en härlig promenad på vårt närliggande stigområde. Jag kände hur Hösten dragit över staden på riktigt och för vart steg hörde jag hur bladen blivit till löv när de prasslade till under fötterna, kände de kyliga vindarna som for över ansiktet och mitt mössbeklädda huvud. Fullt rustad med halsduk, vantar och två tjocka tröjer mindes jag de härliga dagarna fyllda med promenader, värmeljus, stora filtar, varma koftor, goda ljumna drycker och goda nybakade bullar som hösten 2008 bestod av. Plötsligt var jag inte lika deppig över att sommaren var borta, Hösten har ju också sin charm och finns det egentligen något bättre än att få mysa i soffan med sin kära, en härlig romantisk komedi och en filt runt sig, detta i ljuset av fladdrande lågor och en rykande varm choklad nära till hands?! Ser framemot fler uppiggande promenader och romantiska aftnar!

Idag ligger där en ny läcker skiss på VS, idag är det ÅsaF som varit skisskreativ. Så om du inte känner för att fylla ut dina kvällar på något av de ovan nämnda sätt, kan du ge dig på att scrappa lite efter denna veckans skiss!Denna Lo är jag för övrigt galet nöjd med, enkel och stilren helt i min smak o stil :) Visst är det kul när man är nöjd för en gångs skull :)

Vad har hänt?

Jag har inte scrappat något på nästan en vecka och det var evigheter sedan jag fotograferade. Vilket gör mig lite nedstämd, vill inte tappa mina hobbys och inte tappa fotograferingstråden, allt jag byggt upp och allt nytt jag måste hinna lära mig. Men det finns ingen inspiration, allt känns dokumenterat förut, allt blir galet och fel!!!

Vill fota men vad? Någon som har lust att utmana mig?

RSS 2.0