Ännu ett av mina bidrag..

Förra veckans bidrag till Scraputmaningens utmaningsresa:

image154

Fredags kväll!

Vilken lugn och skön fredag, sittandes vid scrappingbordet! När inspirationen började släppa tryckte jag liten på datorn eller kollade på en seriedel.

Jag har...
...Skurit, klistrat, klippt och donat så nu är mitt bord en stor röra!

...Ätit glass.

...Jag har lyckats få ihop en Lo.

...Började lägga ut på en ny, får se om jag hinner pilla mer med den imorgon!

...Ska nu lägga mig och försöka läsa några sidor, kan bli svårt, känner redan att ögonen korsar varann!

Här är Dagens LO:

image152

Jag utgick från en skiss jag ritade tidigare i veckan!! :

image153

Låt er gärna inspireras ut av den!!

Lite kort jag gjorde...

...för ett tag sedan!

tre gratulationskort!


tre farsdagskort.


Bidag till scraputmaningens resa!Inspiration från en affisch

Denna gången var det scraputmaningen som bjöd på en utmaning att skapa från en affisch:

 

har funderat och klurat på hur jag ska göra hela dagen på jobb och nu äntligen sitter jag med den färdig framför mig :D

image144

det är min fyndige vän som går tandtekninker linje, tyckte det var hur smart o kul som helst att då gå som TANDFE !! hihi

Jag kom med...

Skickade in bidrag till Swescrapbook i förra veckan, utmaningen "affirmationer" och jag kom med på sidan. :D:D Här får ni som tittar in på min sida också se mina pigga upp mig själv kort!

image142

Affirmationer!

En peppnig, precis vad alla människor kan behöva imellan åt! Läste om detta på swescrapbook där de hade en utmaning som gick ut på att jan gkulle göra peppningsidor/bok/alster eller LO! Jag nappade direkt och satt med denna utmaning hela gårdags kvällen! Blev riktigt nöjd med resultatet! Jag gjorde små kort i storleken 8*5 cm! Ska visa upp dem så fort jag kan!

Tycker alla borde göra sådanna kort! Man blir ju så glad när man tittar på dem!
Kanske gör sådanna kort i julklapp... Tänk vad glad man blir av att få kort där det står hur bra man är och att man är omtyckt m.m :D:D

Tror det blir årets julklapp!
Förra årets julklapp var reflexband!


En hel hög!

Vilket kort skapar humör jag varit på de senaste dagarna... Bara pruducerat som en galning.. Haft lite beställningar + många kalas nu, så det har  bara varit bra :D Tyvärr kommer jag inte vissa dem fråns efter helgen.. så ni nyfikna själar får tåligt vänta :D

Har på sistonne inte kännt att jag haft några roliga foton att scrappa! Vet inte vad jag ska göra, några tips?
Brist på bilder har jag inte, tror det ligger närmare 5000 bilder på min dator, men inget tilltalar mig! Jag vill ha något nytt!

Ska lägga mig o läsa lite nu! Natti

Det blev helt svart!

Vår kväll, Niklas och min skulle bestå av film o mys. Niklas fick välja den första filmen "resident evil 3" blä enligt min mening., Sedan var det min tur en tramsig komedi... blä enligt Niklas. Tur att inte filmsmak spelar så stor roll i ett förhållande för då hade vi legat risit till. Efter många om och men går jag med på att vi ser Niklas val först...

När första filmen var slut skulle jag snabbt kolla facebooken och lite annat innan det var dags att sätta igång nästa...

ZAPP sa det och bilden på tvn försvann, ljuset, Niklas dator, rautern, allt! Det var borta försvunnet ... Jag sprang osäkert trevande ut till Niklas som stod i det mörklagda köket, tittade frågande på honom och han på mig.

Jag: "vad tusan hände?

NIklas: "Tror strömen gick ;) men jag tyckte just jag hörde någon borra "

Niklas gick ner på gården för att kolla om där var någon annan som hade ljus. Alla! Typiskt! Bara vi! Vi försökte trots vetskapen om att kl var 21.05 en lördags kväll ringa hyresvärden. Yeah rigth att någon svara :| Efter lite paniker och svordomar fick jag lungnat ner mig! Inte mycket att göra åt den här skiten! Men shit all mat i kylen och frysen! F**K !! Jag som va på bulltofta i torsdags o fyllde frysen! Hoppas det inte är så klyddigt som om någon borrat i vår strömsladd, låt det vara enklare fixat än så!

Visst vet jag att ström är viktigt i mitt liv. Jag står helt fast vid att jag inte skulle klara mig särskilt länge utan.
Men ush fy vad drygt det är när det bara dör för en.

I alla fall fick jag öppna den dammiga lådan där det ligger lite spel. Ett Uno blev av dammat och använnt för en gångs skull på hmmm... 1år eller 2! JAG VANN! Niklas ville inte spela fler gånger. Ner i lådan igen... Yatzi fick också se en mörklaggd lgh mitt i stan. Mysigt var det i alla fall med massor av tända ljus och liten skvätt vin. Allt för att hålla humöret uppe nu när det inte blev slö tittande på film. Utan oron över mat o dator tid!

Jag vann även i Yatzi, jag skulle ha lagt mig då skulle jag kanske fått honom o spela åtminstonne en runda till. Jaja han var ändå trött och jag har ju min Lille Labtop ( I LOVE U för du har bästa standbay tiden ever). Tur bor jag i stan och det är inte bara jag som har trådlöst ;)

Får spara lite på batteriet till i morgon vet ju inte när detta blir löst!

Natti Natti

Vilken groda..

Gårdagens LO handlade om en groda, tycker fotot är så gulligt! Kollade igenom mina foton igår och fastnade för att scrapa denna lilla sötnos :D Med Cardstocken följer lite fakta om grodan som jag kollade upp på Wikipedia

image141

RSS 2.0