SolrosSnart beger jag mig av för att ta del av min första högskoledag! Om tre år kommer jag vara tandtekniker!! Sååå spännande alltsammans!

Malmöfestivalen

Syrran och jag stack upp för att äta och kolla festival-läget när sdet var Malmöfestivalen förra veckan. Som tradition har vi att äta kycklingfile med limesås och klyftpotatis på Louisiana och mini donuts till efterrätt :) Jum!


Världens finaste gåva

När älsklingen kom hem från sin bror idag hade han med en gåva till mig från Ella :) Sååååå rörd jag blev! Världens finaste bokmärke som ska få äran att hamna i nästa bok jag läser!!Tack sötaste Ella ♡

Odling


En scrapOm en och en halv vecka börjar mitt nya liv som student och jag passade på att skriva ner lite tankar om min framtid... Blev jätte nöjd med resultatet med hela bakrunden som journaling "lapp" :)

Smörblommor i motljus


I brevinkastet idag...

En OTROLIG laddning med nya foton kom till rätta idag!


Scrappat imorse

Nu är jag nog igång igen! Har scrappat tre layouter de senaste dagarna :) Här är i alla fall en jag gjorde imorse...Snart dax för årets kräftskiva på invigningen av Malmö festivalen det blir fjärde året i rad :)

Eight is Enough layouter

Det har onte varit mycket scrapping för mig de senaste månaderna men dessa två lyckades jag göra när jag var hemma hos Fia under semestern. Tanken är väl att man ska göra i alla fall fyra Lo´s med Eight is Enough paketet men så blev det inte för mig! Två fick räcka ;)
En djurparks historia

Åter igen lite bilder från djurparken. Lillbrorsan var inte alls intresserad av att titta på djuren utan såg framemot att få leka på lekplatsen. När vi väl kom fram till den lite speciella hinderbanne lekan kunde han knappt bärga sig. Vid en station (i mitten av bannan) som var jätte svår, man skulle hiva sig fram med händerna kanske 3-4 meter. Jag provade såklart och kom kanseke två steg fram innan jag ramlade ner :D Lillebror klarade tom. längre men inte hela vägen, så han ville prova en gång till... en gång till och åter igen... tills vi inte orkade vänta på att han skulle behöva stå i kö återigen för att få köra ennu en gång! Han kunde inte förstå att hans stackars armar inte klarade hela vägen :) Tillslut gick han vidare när mamma höll upp honom lite så han kunde ta hela sträckan ;) Envis men söt!


När vi närmade oss utgången, till min lycka då jag var helt slut efter att ha umgåts med en sprallig 6åring hela dagen, kom vi till en längdhoppsbana. Här kunde man se vilket djur man hoppade som. Tror brorsan blev kanin?!


Lillebrorsan

I helgen fyllde min lillebror 6år, han brukar ganska snabbt tröttna på att jag vill fota honom när vi träffas och skyddar sig då med alla medel han kan...

Här lyckades han knycka mina solbrillor.

En pinne funkade inte jättebra!

Ok en flaska kanske...


Lite mossa


Mossa på björninhängnaden.


Jordgubbar

Syrran och jag hade en heldag som vi spenderade på stan med massa god mat bla. picknickade vi på jordgubbar vi köpt i ett stånd, dagen avslutade med Twilight - Eclipse :)
Skånes djurpark

På semestern var jag på Skånes djurpark med Mamma och lillebror. HÄr är några djur som fastnade på bild :)
Nail Polish

För någon dag sedan satt jag vid mitt skrivbord lite lätt uttråkad efter att just fixat med mina naglar. Jag började pilla på mina olika nagellack och det slutade med att jag gjorde en liten mini studioo och fotade mina olika små flaskor...De första två är mina nyaste inköp, de mellersta är lite äldre lack som hängt med ett tag och de sista två är en gåva från söta Linda!

XXL boxhandskar

Idag fyller lillbrorsan år och av mig och Niklas fick han stora uppblåsbara boxhandskar. Hur roliga som helst!!


Bästa sommar desserten

Innan min semester börjat, åkte vi ner till Fia & Andy, även Linda var där. Efter en jätte god middag blev det en läcker efterrätt!!!
Räkmacka

När vi var i Båstad i förra veckan hade jag länge hoppats få vräka i mig en smarrig räkmacka, äntligen var det dax att få frossa...


VS(oB)A

I tosdags begav jag mig återigen till Pildamsparken för lite allsång. Denna gången några timmar tidigare för att få bättre plats. Denna gången fich vi alla fall sitta framför scenen men när vi kom var där redan smockat. En bild från kvällen. Väldigt synd att det var sista gången!

Hovs hallar

Veckans utflykt gick till Båstad och hovs hallar. Först tog vi en lugn och skön promenad i Båstad, åt god mat och smarrig fika. Sedan körde vi vidare till Hovs hallar för att motioner bort allt gott vi just tryckt i oss :)Smörblomma


RSS 2.0