Spotlights

Igår sattes en ny scrappre i rampljuset på Scrapspotlight!

Jag har äntligen tagit mig an arbetet att fota layouterrna jag gjort efter inspiration till tidigare rampljus!

Denna är inspirerad av Mars II rampljus JennyB
Nästa är inspirerad av Linda/Gulligullan som var rampljus i början av April


Romantisk utflykt

Vilket väder!! Värmen är på väg och den drar solen med sig :) Älsklingen och jag stack iväg på en liten härlig utflykt idag och gud vad jag kände mig bortskämd när min älskling erbjöds sig att vara modell, kameramen & hjälpreda. Ibland förvånar de en :D Jag tog 233 foton och har bara hunnit titta igenom hälften, men kunde inte låta bli att fixa några bilder och lägga upp dem :) Fler kanske dyker upp...Jag fick använt mitt stativ min fjärr och reflexskärmen! Och övade en massa motljus!! GÖTT!

Brorsan och jag

Jag hoppas att Lillbrorsan håller kvar vid sitt nuvarande fotointresse, hade varit kanon och ha en i familjen som man kan sticka ut på fotoäventyr med... Så här såg det ut i mormor och morfars trädgård för någon timme sedan :) Tyvärr är han inte lika intresserad av att stå framför kameran. Nu går det i alla fall att muta honom :D


Ny profilbild?!

Söta svägerskan lyckades föreviga mig igår :) Trots att jag var rätt trött och utsliten såg jag rätt bra ut på denna bilden :) Alltid trevligt att kunna lägga upp en ny profilbild!


Bild: Fia

Lite av allt möjligt

I Onsdags var min lilla syrra på P4. Hon är med i världens första speedwayteam bestående endast av töser. Hon har redan blivit intervjuad och blivit publicerad i tidningar som Skånskan och Sydsvenskan.Den 1 April lät jag sätta en ny scrappare i rampljuset, ni har väl varit inne och läst, inspirerats kanske är ni sugna på att lifta en av hennes fina Layouter?


Veckans skiss!!

Det är lite varmare i alla fall för mig känns det som om tiden springer lite mer iväg från mig. Hinner inte riktigt med allt jag önskar. Ska ha prov nr.2 på Tisdag i Nk B så en del tid går till det. Men lite scrap blir det mellan varven och då oftast efter ed inspirerande skisserna vi får in till veckansskiss!

v. 13 - efter CamillaE´s skissDenna veckan har vi skapat efetr Mison´s skiss. Och min tolkning blev så här...
TREVLIG HELG :D

Uppdrag MARS


RSS 2.0