Skiss

image104

här är mitt alster..
 
(en av mina första LO´s men fortfarande en av min favoriter.)

Scrappa så det ryker! Om ni inspireras av min skiss kan ni väl länka vill gärna se :D

Mycket nöje...

Lite Kort..

Kort jag gjorde till Pierre, lite som ett kollage.


Gjort till en släkting,


Elisabeth har köpt två kort av mig denna helgen så här ser de ut :)Mammas present...

Lilla mamma fyllde år i fredags. Hela förra veckan satt jag varje kväll och försökte få färdig hennes present men när scraplusten är borta är det svårt. För min present var nämlgen scrappad ;)
Äntligen idag kunde jag glad som en speleman ta med mig "6*6 albumet om hennes barn" till jobbet och glatt överlämna den..

Typiskt av mig! Glömde jag fota framsidan av albumet. Svarttyg där jag skrev med hjälp av rubbons "Mina .... barn" Punkterna mellan orden står för ett utklippt hjärta (som en tunn ram) innuti satte jag blind som en trea. En vit stämpel i ena hörnet. Kanske låter helknas men det blev helt ok!

sida 1 - 5


sida 6 - 10

??

Den vanliga kvällsturen tog mig till Scrapinspiration och där hade de tagit med två av mina alster som inspiation :D Vad kul!

Blev så scrapsugen...

Aldrig förr har jag blivit så inspirerad som idag! Kollade på lunchrasten som hastigast in på scraputmaningen och swescrapbook som jag brukar när jag har tid över! Efter mitt besök på dessas sidor kunne jag inte annat än att längta hem till scrap hörnan!

Scraputmaninegen bjöd på en utmaning där man skulle lifta en LO jag valde denna:

den här av peterlina är bara så fantaskisk. I själva verket har hon liftat en annan som blev denna :)
Har bara kommit igång med tankarna runt den,,

Sedan har vi insperation från Swescrapbook där det var dax för "Hemligheter"... Blev bara totalsåld på ideen, ska självklart vara med från start :D

Syrrans beställning

Sis bad mig göra ett grattis kort till hennes kompis hon gav mig lite att följa efter ;P
*Färg glatt

image84
(slog ihop detta med en utmaning på forumet som Hilda*Stina gav oss.)

LO från hven

Syrran o jag var på ven för två veckor sedan och som vanligt när jag är någonstans har jag kameran FULL av bilder! Helst när jag är med Syrran också!

Så jag bestämde mig för att snickra ihop min första "dubbel" uppslag kanske det heter, för jag ville ju få med så många bilder som möjligt :) 29 st lyckades jag klämma in!
image83

image82

Lite nya LO´s..

*Pust* Fredag! SKÖNT! Har bara jobbat en vecka efter semestern och är redan helt trött på det och längtar mig galen på julledigheten :P

Tur att jag kan komma hem till Scappingen och koppla av...

Vi börjar med botten, här är en LO som jag inte är särsilt nöjd med:

(syrran o jag tillbringade en semesterdag med att yra runt på Malmös museeum. Här är lite bilder på när vi var på tekniskan.)

En helt klart mer lyckad LO, kanske är det det glada ansiktsuttrycket som gör den så livlig :) :
image77
(bilden tagen när vi var på bakken. Jätte fin bild på Bettan)

LO:n gjord för Forumet´s veckoutmaning, skiss:image78
(om sambons och mina härliga år tillsammans, med hopp om att det bli många till :D)

Sista LO:n för dagen (inspererad av Gulligullan som blev scrapjacked)
image80
(en av mina favoriter)

Bakken

I lördags tog hela "gänget" sig till danmark, bakken.
Har bara varit där en gång tidigare och det var LÄNGE sedan.

Det var en underbar dag. Första riktigt soliga dagen på länge uton onsdagen (hade bra väder då också när vi var på ven). Är inte den största karusell fantasten men jag blev upplurad i några stycken :) De har en del berg o dal banor och de går ju alltid an, sedan "stockarna" är ju rolig, Niklas lyckades bli rätt så våt :DDet var Pierres födelsedag så jag hade snickrat ihop ett kort och Jessica hade bakat chokladbollar som är  lite av en tradition när vi fyller år :) I alla fall hon hade dem med sig i nån tuppoware burk. Emily kände sig lite utanför förberedelserna så hon skulle fixa ljus, eftersom hon inte hade några med sig fick hon inprovicera :)  När vi satt o åt spanade mly runt, plötsligt försvann ljuset som stod på bordet ner i hennes väska :D:D

Såg otroligt fånigt ut när vi senare kom sjungandes bärande på chokladbollar i en toppoware burk men ett vanlig stearinljus ner tryckt i en av dem :) Hoppas pierre blev glad över vårt firande!!


Order :)

Fick en order idag, på ett grattis kort :)
Det var lillsis som beställde det.

Var på Stäpelfabriken i Stan som jag hittat till (scrap grejor där med) köpte två stämplar och så blev det lite papper :D

Tillbaka till verkligheten

Då var man tillbaka på jobb, efter 4 härliga veckor semester med bara slapp.

Började måla köksluckorna sista veckan men hann inte riktigt färdigt, så just nu är det kause i köket. Håller på att bli tossig :|

Känns inte som man hinner något nu mer. Man är så slut efter arbetsdagens slut så man bara fastnar i soffan när man kommer hem. Är så van vid mycket vila nu ju... Orkar inte ens scrapa.

I o för sig hittade jag på massa grejor förra veckan för att det inte skulle bli allt för jobbigt. Syrran o jag var på museumrunda en dag, en annan spenderade vi på ven, ännu en simmade jag med JK. (fast det gör vi varje tors).


Igår måndag kom syrran och jag även igång med joggingen igen. Kändes riktigt bra efter ett alldeles förlångt sommar uppehåll.


RSS 2.0