BOKMÄRKE


JULAFTON

Julafton då vill man ju verkligen få till de där härliga mysbilderna på familjen, vilket inte är så lätt med tanke på att det iaf. för mig så träffas vi efter att det blivit mörkt.. Men s/v räddar det mesta ;)

Syrran o jag me tomte luvor på huvudet... Härligt glada så som man ska vara på julafton!

 

Foto tagit av mig


Foto tagit av Niklas


Fotograferingar 2010

2010 fick jag chansen att fota vid lite roliga sammanhang. Det är otroligt kul att fota folk som vill bli fotograferade och som sedan kan använda dessa bilder för eget bruk :) Mitt första "uppdrag" någonsin var en ridfotografering!! Oerhört svårt men absolut lärorikt, jag hoppas få fler sådana här chanser då detta är en typ av fotografering jag gillar mycket, med lite action. Just på denna bilden tar iof. ryttarinnan det lite lungt :D

 

 

Kära vänner gifte sig i början av sommaren och även om de inte bad mig att ta några foton så var de otroligt tacksamma efteråt och i med detta har jag nu fått en förfrågan om jag vill fota ett bröllop nu i vår :) Eftersom de hade en annan fotograf blev det mest "action" bilder från ceremonin.

 

 

När jobbet skulle te en minigolfrunda tog jag med mig kameran i jakt på some action shoots ;) Det blev många bilder och av dem gjorde jag en fotobok som uppskattades av arbetskamraterna.

 

 

En gammal skolkompis hörde av sig med förfrågan om jag ville ta lite bilder på kvartetten som hon startat med tre andra. Detta var en helt ny utmaning då jag till stor del skulle instruera dem hur jag tyckte de skulle, stå, gå eller sitta. Och det var ju fyra stycken som skulle fastna också. Men övning ger färdighet :)

 

 

Jag hoppas få nya roliga möjligheter till uppdrag eller fotograferingar detta året!! Jag vill ju bli så bra jag bara kan och det blir man ju bara om man håller på med det!


Ny header :)

För lite mer än ett år sedan gjorde Jenny Sandberg ett läckert collage med bilderna hon tagit på mig och älsklingen... Innan idag påminnde Joggemia mig om detta och jag kunde inte hålla tassarna borta länge från datorn :) Så min tolkning blev helt enkelten ny header...


NYTT ÅR

Det är inte lätt att fota raketer på nyår när man redan fått i sig en del o dricka, ska dricka champange, fota, pussa älsklingen och säga gott nytt år till alla runt om samtidigt :) Och ja man ser ju på resultatet. Men några bilder blev det... Eller många bilder men få användbara!GOD FORTSÄTTNING ALLESAMMANS!!

RSS 2.0