StressDet är mer än mycket nu, känns som jag ständigt ligger lite efter!! Idag får vi ett nytt fall och sedan ska jag röntgas, imorgon ska vi gå igenom hur premolarer är uppbyggda och på fre är det halvdag :) då blir det lunch med Niklas efter en förmiddag på lab, sedan kanske ett besök på nya möbelvaruhuset XXLutz.
Sångkvartett´s fotografering

Idag har jag varit ute i höstvädret och fotot fyra härliga tjejer som nyss bildat en sångkvartett. Efter en timmes fotande ställde de även sig och sjöng för mig :) Riktigt cooolt var det!

Vi hade till och med lite tur med vädret, det bestämmde sig för att bli uppehåll när vi skulle köra igång :D
I sommras när vi var iväg på en liten utflykt tillsammans med Crille och Åsa lyckades Crille lura till sig kameran och fånga oss på bild :) Det händer ju inte så jätte ofta att vi hamnar på en o samma exponering ;P och ännu mer sällsynt är det med sådanna här mysiga foton

Anledning till att de kom upp på bloggen nu var ingen särskild mer än att jag nyss hittade dem i min fotohög och scrappade dem. De gjorde mig lite extra varm om hjärtat!


Pildamsparken

Vi passade på att njuta av en härlig promenad i pildamsparken idag när solen sken och lite blad fortfarande satt på träden. Kameran fick hänga med och kanske blev det höstens sista sol vi fick se men det hoppas jag ju inte! Kan man annat än älska även denna årstid när en dag som denna infinner sig :D


Även när blommorna är vissna finns det en viss skönhet...

Parken kryllar av gäss som snällt ställde upp på bild ;)

Än finns det några gröna blad kvar...

SCRAPFEBER

Magdas Höstscrapfeber drar snart igång och nu lottas ett av de stora scrapfeberpaketen ut...Hade varit jättekul att vara med och scrapa loss. Så håller tummarna för för mig nu ;)
Var med i utlottningen du med!

Scrappat lite mellan pluggandet

Det är mycket pluggande men för att orka med så behöver man ju varva med lite avslappning ;) Så ibland blir det en layout eller två...

Såg nu i efterhand at jag varit lite ego ;) Så tre scrapps bara med mig på bild...

Höst

Hösten har tagit ett stadigt tag om vädret men än är där fina dagar kvar att ta vara på ;) En sådandag blev det för oss i början på veckan och vi tog en härlig promenad efter jobb/skola innan solen gick ner för kvällen.


Lite löjligt förälskad...

http://www.moviezine.se/video/202702

kan knappt vänta till denna film kommer på bio!! Det kvittar om den är kass jag kommer älska den ändå ;) båda mina skådisar som jag är löjligt förälskad i är med!!!

Mat och dryck är livet!!

Ja svag för god mat är jag nog inte ensam om att vara ;) Här är en lite samling av bilder på god mat som blivit förevigad de senaste månaderna!!

1. Första rundan på påskmiddagen 2. Räkmacka i Båstad 3. Mumsig efterrätt hos Fia 4. Hembakat 5. Gott att dricka hos Fia 6. Niklas brunchtallrik i Brantevik 7. Subway bagutte 8. Grillspjut och Hallumi 9 & 10. Sallads and Smoothies  11. Minidonuts på Malmöfestivalen 12. Briemacka 13. Pölse i Köpenhamn 14. Sushi från Maguro 15. Hallon o limemuffins med frosting 16. Lyxfrukost

RSS 2.0