Annonsering

Jag är en riktig Elvis fan, inte gamle trogne Elvis som säkert är bra han med utan jag tänker på elvisthecomic och detta vet ju min kära mor så hon var så snäll och köpte en av hans böcker, som jag naturligtvis redan hade i min samling! Så nu har Ni andra Elvis fan (som inte har hela samlingen) chansen att köpa en av hans senaste böcker för ett lite billigare pris. Om inte ni gillar honom kanske någon ni ska ge julklapp gör, så varför inte passa på ;)

Jag önskar 75:- + frakt för följande bok


om ni är intresserade mejla mig på imingarderob@gmail.com

Snart Juletid!

Jag är ingen Julfantast! Önskar istället att det vore Sommar och varmt. Avskyr att Frysa!

Men i år ser jag faktiskt fram emot December månads stohej. Vår nya lgh ska pyntas och det innebär nya inköp! Bara Julstjärnor behövs nu ökas från två till 6 :) Sedan önskar jag ha ett snyggt Glöggset, hade inte plats för sådana trevligheter i gamla köket. En liten julgran ska jag nog också ha :) Då behövs det julkulor....

Oj oj blir nog inga pengar kvar till julklappar :)

London-album

I våras var jag och min syrra i London på weekend resa! Hur mysigt som helst! Vi sprang runt i storstaden och försökte hitta till alla "måsten" sevärdigheter. Ibland kom vi på lite villovägar och andra gånger hittade man en riktig guldkorns gator med underbara butiker man inte kunde låta bli att titta i. Vi hade samlat på oss en rejäl resekassa för att kunna shoppa lite i utlandet också och visst blev det en hel del fynd.


Nu har jag i alla fall börjat scrappa våra bilder från resan i Letter size. Här är de jag hunnit med...


SCRAPPA(ett)ORD

Ni glömmer väl inte titta in till nya scraputmaningsbloggen...Hjärtligt välkomna!

Skapat på Stämpelgården

Vi hade en jätte trevlig Lördag i Stämpelgårdens lokaler och lyckades få ihop två kort...

 och en LO...


Blandat med och av det goda

Ni har väl inte missat super dagen hos Scrapaddicted imorgon, blir alldeles salig när jag tänker på allt fint jag kommer äga efter vistelsen i Löberöd. Det är helt enkelt för bra för att vara sant!

Om ni inte har en anning om vad jag snackar om så besök scrapaddicted!Det var Scrapperiet´s Cybercrop i helgen. Helt underbara utmaningar!! Dess värre hann jag tyvärr bara med en :(

Det var skiss utmaningen jag gjorde. Skissen såg ut så här...och mitt bidrag...


Underbara Rya!

Vi har redan en super mysig ryamatta i vardags rummet (dammar dock som tusan fortfarande) men jag skulle så gärna haft den utbytt mot denna sköna gröna från MIO...
Behöver jag tillägga att jag är svag för denna fär i övrigt också ;)


Något att dricka?

Då jag varit lite lat vad gäller lägga över bilder från kameran får jag blogga annat :) Det finns verkligen en massa galna prylar här io världen och här kommer några onödiga favoriter...

Jag och sambon ska ha inflyttningsfest om 1 vecka och idag såg jag dessa små komiska muggarna på roligaprylar!


och om du vill känna dig lite vildare än så kan man alltid välja dessa i stället:


Urläckra saker...

Surfade runt lite på härliga design butiker idag och var bara tvungen o visa dessa super härliga hängarna!!
Om jag haft barn hade jag bara varit tvungen att ha dem!! Hittade dem på designtorget
Sedan har jag ju en förkärlek till anteckningsböcker eller böcker överhuvudtaget (allt man kan skriva i)  som är snygga.
Dessa tyckte jag var hur underbara som helst!


I Metro idag...

Vissa saker tar man till sig mer än andra!

I dag hörde jag på radion att en läkarstudent som har blivit fälld för sexuellt utnyttjande av barn får fortsätt sina studier! Jag anser att han borde låsas in och absolut aldrig få jobba i närheten av människor! Alldra minst på ett sjukhus!

Här är artikeln i Metro...

Våldtog pojke - får bli läkare


Minnet sviker

Hade helt glömt brot att jag skickat in bidrag till Scrapaddicteds månadsutmaning :) Blev ganska shockad när jag såg en Lo gjord av mig på deras blogg! Men det slog mig snabbt varför :)

Så här såg mitt bidrag ut....

Glöm inte titta till min nya Utmaningsblogg:

Tänkte bara meddela...

att jag nu har skapat en ORD-utmaningsblogg...

scrappa1ord.blogspot.com

...som ni gärna får titta in till om ni har lust!

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!


Jädrans!

Skulle skriva ut lite foton igår eftersom det är scrapmys hos Gulligullan idag, i alla fall var GUL patron slut! Gaaahh alltså kunde jag välja mellan att skriva ut dem i svart och vitt eller skita i att skriva ut! Det blev det andra! Det sura är att jag hinner inte köpa nya patroner och skriva ut några foton nu bara för det. Får väl nöja mig med de 100st bilder jag redan har kaserat 10-12 gånger men drar med mig varje gång ändå...Mitt bidrag till föra veckans "Veckansskiss"
Något kul...

Min rygg känns som om den är på väg att bli bättre... HOPPAS!

Min rygg tar kol på mig!

Den jäklen har jäklats med mig sedan i måndags. Kan knappt röra mig och om jag rör mig går det väldigt långsamt. Detta är ett problem när man jobbar i en verkstad och ska lyfta och bära och vara över allt och ingenstans. Funderar på om jag ska försöka  mig på att gå till en kiroprakter. Sist jag hade rygg besvär för några veckor sedan var jag hos en massör vilket hjälpte lite för stunden men tydligen inte ett dugg i det stora hela. Kan ju inte springa där som en tok varje vecka, om inget annat kommer jag då gå i personlig konkurs.

Igår var värst trodde jag skulle tokig, men eftersom det var tisdag och jag och JK springer på Tisdagar tänkte jag att det kanske kunde hjälpa med lite motion och friskluft! NOT! Jag började så smått, märkte ganska snabbt att farten var inte den samma som i vanliga fall. Envis som man är fortsatte jag springa på vår 6 km vi numera är uppe i. Flera gånger var jag på väg att vända men man är ju dum tydligen. När jag sprungit över 3 km ville jag lägga mig ner o DÖ men jag hade inget val mer än att forsätta på rundan. Ingen skulle väl hitta mig där i dimman/mörkret kl. halv sju. Jag pinnade vidare i min väldigt nära gå  takt. Efter 5 km hade jag möjlighet att skippa dem sista km:rn vilket jag gjorde, så klart!

Ska nog ta och lyssna på ryggen nästa gång!

RSS 2.0