Kiss

Lekt med lite gardientmaps och annat kul i PS idag :)

 


TACK...


Stort tack Elisabeth & Pierre för en kanontrevlig Midsommar!

7 år med min älskling!

I onsdags firade vi sju år tillsammans! Tiden går FORT! När jag kom hem stod det en STOR fin bukett på bordet!..Vi grillade lite fläskfilé, drack lite vin och tittade på film! Massa mys! Precis som det ska va :)

Tentan avklarad!!!

Vad kan göra en lyckligare än beskedet att tentan är avklarad?? Har legat somlös delar av helgen på grund av den skiten. Vi hade en tredagars hemtenta som vi då fick beskeddd om igår (på tiden, känns som om jag tagit ett väldigt LÅÅÅÅNGT andetag sedan denna bloev inlämnad den 9:e!! Samma dag som hemtentan lämnades in hade vi en muntlig tenta som gick lite skrangligt då jag var så sjukt nervös... Men nu är jag i alla fall Godkänd på båda delarna och sommarlovet kan börjas avnjutas som aldrig förr ;)

Jag firrade faktiskt min frihet med två scraps som dcok inte blivit fotade än men de kommer ;)

Ett annat projekt som har fått ligga på hyllan är teneriffa fotona sedan påskveckan. Nu försöker jag sätta ihöp en bok så att alla som var med (hela familjen) kan få ta del av bilderna :)

Ett sida...


Teneriffa beach

Stranden på Teneriffa var inte så lockande....... efter detta fynd, äckliga maneter fyllde strandkanten men meterlånga trådar.

Laleh & Senan

I helgen var jag o fotade ett bröllop utanför Lund. Det var otroligt svårt att hålla tårarna borta (tur hade jag en kamera för huvudet så ingen såg ;)) när de så vackra stod och sa Ja till ett liv tillsammans. Efter vigseln åkte vi in till Bontaniska trädgården och tog lite mer foton.


RSS 2.0