Jul är kul

Det här med julklapps inköp är INTE bra för ekonomin!!! Hittar massor av saker jag inte kan låta bli att köpa till mig själv också. När jag sedan nöjd och glad kommer hem efter flera timmars shopping inser jag att endast ett fåtal saker på listan går att stryka, däremot har jag massor av saker att fylla mina egna lådaor och skåp med :D Så det är bara att göra ett nytt försök imorgon och HOPPAS på att jag inte snubblar över någon nytt "jag måste ha"!

Idag gav jag iof. mig iväg för att köpa en julklapp till mig själv, för några veckor sedan fick jag pengar av min söta mor till att köpa ett 50mm 1,8 Nikkor Objektiv men har inte haft resterande halva. Idag var dagen D!! Lycklig skuttade jag upp för trapporna till lgh:en med mitt nya objektiv i handen. Glad som en speleman bytar jag objektiv på kamerna och knäpper av en test bild.... Hmmm ingen autofokus... kliar mig i huvudet och inser snart att jag inte tänkt på att min kamera (D60) inte har någon MOTOR!!! Gaaaaa!! Det blev en vända till ut i snökauset och snart var jag hemma igen med en D90 i min ägo! Så ingen mat på minst en månad för mig nu!

En annan kul sak är att jag nu äntligen ska få chans till det första steget på mittt framtida liv!! Jag har kommit in på Naturkunskap B kursen jag sökt in till!! Nu jäklar....

Kommentarer
Postat av: Fia

Åh vad kul att du kommit in! Och shit en ny kamera i julklapp, det var inte dåligt. :)

2009-12-19 @ 20:19:33
URL: http://scrappa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0